SVADBA IZ GORNJEG MILANOVCA KAKVU SRBIJA NE PAMTI, MLADOŽENJA ŠMEKER Došao po mladu u patikama i sa gitarom pa pokidao ovom pesmom
Foto: Facebook Printscreen/RTV Hit

mnogi su otplakali ovaj snimak

SVADBA IZ GORNJEG MILANOVCA KAKVU SRBIJA NE PAMTI, MLADOŽENJA ŠMEKER Došao po mladu u patikama i sa gitarom pa pokidao ovom pesmom

Srbija -

GORNJI MILANOVAC - Predivan snimak iz Gornjeg Milanovca već danima obilazi društvene mreže u Srbiji, a pokazuje koliko ljubav može da bude lepa i dirljiva, te da zaista neke žene imaju više sreće od drugih.

Naime, snimak prikazuje zaljubljenog mladoženju koju je po svoju mladu došao sa gitarom i uz zvuke čuvene pesme Vlade Divljana "Samo jednu ljubav imam".

Mladoženja je stigao u pratnji na desetine svatova i još nekoliko muzičara, a svojoj voljenoj je otpevao ovaj hit i priredio trenutak koji će pamtiti čitav život.

U jednom trenutu pesmi su se pridružili i svatovi, a njegovo romantično izvođenje nabijeno emocijama završilo se aplauzom, a verovatno i ponekom suzom u očima. Snimak ima više od 100 hiljada puta, a internet korisnici su ostali bez teksta.

- Kad svet izgleda kao da ljubav više ne postoji, evo dokaza da je ima i da će samo ona, LJUBAV, spasti svet",

- "Divni ljudi, sa srećom"

- "Da vam bude tako lepo u braku, kao što je ovaj početak"

"Bravo momak! Svaka čast tebi i drugovima. Ovo se retko viđa. Mlada će sigurno umeti da ti uzvrati. Sve naj vam želim"

"Odavno ništa lepše videla nisam...šmekerski ste ovo izveli..svaka čast",

"Predivno. Rasplakah se", samo su neki od komentara.

Kurir.rs/RTV Hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track