KUD SE DELA LEPA JOVANA: Utegne se pa sedne u traktor! Pokazivala aerobik s motikom a onda se skroz promenila i snimila film VIDEO
Foto: Facebook Printscreen

atrakcija sela šetonje iz PETROVCA NA MLAVI

KUD SE DELA LEPA JOVANA: Utegne se pa sedne u traktor! Pokazivala aerobik s motikom a onda se skroz promenila i snimila film VIDEO

Srbija -

Mnogi je ne bi prepoznali sa frizurom iz filma

PETROVAC NA MLAVI - Jovana Marković iz Šetonja, kod Petrovca na Mlavi, postala je pre četiri godine prava atrakcija istoka Srbije.

U komentarima na Fejsbuku obasipali su je komplimentima - da je zgodna, lepa, vredna, prava srpska domaćica koja ume sve pa su je na mrežama prozvali i se**i Jovanom koja se ne hvali skupom opremom, fensi patikama i članstvom u luks teretani jer su njena teretana njiva i motika!

Jovana je na svakom snimku bila ponosna na svom radu na njivi na to kako barata motikom. Devojkama širom Srbije poručivala je da ne bacaju pare na raznorazne teretane i fitnes sale nego da za vitku liniju i izvajane noge vežbaju na čistom vazduhu, na njivi.

Kao najbolje vežbe za figuru pokazivala je vežbe sađenja luka, sađenja i vađenja krompira!

Za prolećne vežbe preporučivala je branje mlade koprive koja je, kad se skuva, izuzetno blagotvorna i korisna za organizam, posebno kod onih koje muči manjak gvožđa ili anemija.

Jovana je na društvenim mrežama postala hit jer je govorila da je zahvaljujući isključivo radu u bašti i njivi tako zgodna i lepo pocrnela.

Posle aerobika s motikom, Jovana je doslovno nestala s mreža da bi se dve godine kasnije - 2019, ponovo pojavila u javnosti i to na filmu. Reč je o kratkometražnom ostvarenju u kojem Jovana izgleda potpuno drugačije da je mnogi ne bi ni prepoznali.

Jovana Marković, selo Šetonje, aerobik na selu
foto: Youtube Printscreen

Dugu kosu je skratila i otišla skoro skroz u plavo.

Jovana Marković, selo Šetonje, aerobik na selu
foto: Youtube Printscreen

Na Fejsbuku nije aktivna već tri godine i ne pojavljuje se u javnosti a sad ima Instagram profil koji je zaključan.

Kurir.rs/Facebook/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track