SVEČARASKI U VRANJU: Naprednjaci obeležili svoju slavu Svetu Petku (FOTO)
Foto: Kurir/T.S.

SVEČARASKI U VRANJU: Naprednjaci obeležili svoju slavu Svetu Petku (FOTO)

Srbija -

U Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju svetom liturgijom i sečenjem slavskog kolača upriličeno je obeležavanje slave Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Među prisutnima najuže rukovodstvo stranke na lokalu, lider vranjskih naprednjaka i narodni poslanik Slaviša Bulatović, brojni simpatizeri i građani.

SNS, slava, Vranje
foto: Kurir/T.S.

Narodni poslanik u prošlom sazivu Skupštine Srbije Milan Ilić, domaćin čestitao je slavu svima koji danas obeležavaju jednu od najcenjenih svetica u pravoslavlju.

SNS, slava, Vranje
foto: Kurir/T.S.

Slavu je čestitao i svim naprednjacima, članovima i simpatizerima SNS.

"Velika mi je čast što sam kum, odnosno domaćin slave, i srećan sam što sam prošle godine na istom ovom mestu preuzimao kumstvo. Želja mi je bila da ove godine slavu proslavimo kako dolikuje, zajedno kao porodica u Gradskom odboru.

SNS, slava, Vranje
foto: Kurir/T.S.

"Srećan sam što je mati Paraskeva uslišila te naše želje, jer svi znamo da smo prethodnih nekoliko godina zbog pandemije virusa korone bili uskraćeni da zajedno sa svojim članovima proslavimo našu slavu i što smo na teži način uvideli koliko, pre svega, zdravlje znači svima nama“, reko je Ilić.

SNS, slava, Vranje
foto: Kurir/T.S.

Slavu je predao novom kumu Zoranu Dimitrijeviću, direktoru vranjskog „Komrada“.

"Poželeo bih svima koji danas slave da do naredne godine budemo u miru i veselju. Sada vidimo koliko su nam značajani mir i blagostanje. Mislim da ćemo sa ovakvim političkim rukovodstvom koje imamo, uspeti da naš brod, koji se zove Srbija, vodimo kroz neke mirne vode, sa što manje trzavica, tekoba i muka. Teška su vremena i bitno je pokazati slogu i jedistvo“, rekao je Dimitrijević.

Vranjski naprednjaci u prostorijama stranke održali su koktel za zvanice i medije, a onda i za članove i simpatizere stranke.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track