IDEJA ZA BIZNIS KAKAV NEMA NIKO SANJI SINULA KAD JE USVOJILA PUDLICU: Njena radnja jedina je takva u NS, nije ni pet-šop ni frizer
Foto: Shutterstock

nešto sasvim neobično

IDEJA ZA BIZNIS KAKAV NEMA NIKO SANJI SINULA KAD JE USVOJILA PUDLICU: Njena radnja jedina je takva u NS, nije ni pet-šop ni frizer

Srbija -

NOVI SAD - Spajanjem ljubavi prema tehnologiji, inovacijama, razvoju, a pre svega ljubimcima Novosađanka Sanja osmislila je pravu blagodat za pse. Ova tehnološkinja je svojim rukama uspela da napravi kozmetičke proizvode za četvoronoge prijatelje.

Parfimerija za pse predstavlja prvi objekat ove namene u Novom Sadu, a nastao je potpuno spontano i iz čiste ljubavi. Kako je godinama radila kao tehnolog u razvojnim laboratorijama u Zrenjaninu i Novom Sadu, Sanja je jednog sasvim običnog dana koji je naizgled izgledao da će proći kao i svaki prethodni, na neobičan način odlučila da njen životni put krene u potpuno drugom, inovativnom pravcu.

psi, kućni ljubimci, komunikacija
foto: Shutterstock

- Priča oko ovog biznisa počela je tako što smo usvojili pudlicu od jednog udruženja iz Novog Sada i onda sam ja kao tehnolog koji se bavio proizvodnjom sredstava za higijenu kod ljudi odlučila da istražim šta je to potrebno za pse, a prvenstveno da bih svom kučetu napravila nešto što bi mu odgovaralo. Nakon što sam napravila sredstvo, udruženje je prepoznalo koliko se mom kučetu dlaka preporodila i uputili su mi molbu da i njima napravim isto. Podstaknuta njihovim oduševljenjem, počela sam da pravim proizvode za široke mase – priča za NS Uživo Sanja.

Kako ljubiteljka životinja i inovatorka dalje navodi, s obzirom da se dobar glas daleko čuje, vrlo brzo je za ova sredstva čuo veliki broj ljudi. Naročito su pomogli grumeri u salonima koji iako su mnogo proizvoda već imali na raspolaganju, počeli su da se opredeljuju baš za njen, što je doprinelo da sve veći broj vlasnika pasa čuje za proizvod.

-Počelo je od univerzalnog šampona i desilo se da sam našla pravu meru svih komponenti. Da bude dobro za pse a i da vlasnici budu zadovoljni zbog lakše nege i prijatnog mirisa. Sada je u procesu balzam za negu šapica, kao i za zaštitu šapica tokom zimskog perioda ili eventualno leti, kada je vruće.

Kurir.rs/NSUživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja