OVDE JE POSLEDNJI PUT VIĐENA ILINKA Svi je traže već 10 dana, otac ne odustaje: Nisam i neću stati dok ne nađem SVOJE DETE
Foto: RINA/Privatna arhiva, RINA

da li ste je videli?

OVDE JE POSLEDNJI PUT VIĐENA ILINKA Svi je traže već 10 dana, otac ne odustaje: Nisam i neću stati dok ne nađem SVOJE DETE

Srbija -

Potraga za Ilinkom Dujović iz Priboja, kojoj se 12. decembra gubi svaki trag ušla je u 10. dan. U potrazi učestvuje policija, ne samo Priboja već i okolnih gradova, a intenzivno se pretražuje teren oko reke Lim i okolna brda.

"Potraga za mojom i našom Ilinkom nije stala i nikad neće! U saradnji sa Policijom, ne samo Priboja i okolnih gradova. Sa ostalim susednim državama. Akcije, kretanja, pretrage se vode u svim pravcima. Okolna brda, Bic, Podine. Sledećih dana obveštavaću sve ljude koji su u mogućnosti da dođu. Da tražimo zajedno. Ne mogu zaista sam. Lim sam pretraživao. Vodostaj je niži mnogo. Nije i neće nikad biti kasno. Sportisti, planinari, lovci...sva udruženja....svi su potrebni i dobrodošli", napisao je on na Fejsbuku.

Današnji skup zakazan je na Železničkoj stanici, a polazak u 11 časova. Ilinka je poslednji put viđena na Stazi zdravlja u starom delu Priboja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja