OVOG U SRBIJI DOSAD NIJE BILO! Ovo je gazda Siniša iz Aleksinca kom su radnici kupili auto za 30 godina zajedničkog rada! (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Sinišinim stazama

obradovali poslodavca

OVOG U SRBIJI DOSAD NIJE BILO! Ovo je gazda Siniša iz Aleksinca kom su radnici kupili auto za 30 godina zajedničkog rada! (FOTO)

Srbija -

ALEKSINAC - Siniša Ristić je čovek koga svi u gradu poznaju. Dugogodišnji uspešni privrednik i vlasnik firme koja je nedavno, u decembru, proslavila 30 godina uspešnog poslovanja.

Siniša će dugo pamtiti i uživati u nesvakidašnjem poklonu koji je kao poslodavac dobio od svojih radnika. Lično ispred svoje kancelarije na poklon je dobio automobil!, objavio je Aleksinac.net

Dosad smo čuli da poslodavci poklanjaju radnicima automobile ali podela poklona u suprotnom smeru prava je retkost. Siniša se od srca na društvenim mrežama zahvalio svom kolektivu na ovom dirljivom gestu, koji svakako ukazuje na obostrano zadovoljstvo.

Siniša sa svojim poklonom

Porodično preduzeće Siniša predvodi od samog osnivanja i danas nakon tri decenije postojanja svrstava se u red najuspešnijih preduzeća u širem regionu.

Siniša je inače poznat i kao veliki ljubitelj planinarskih aktivnosti. Sa svojim prijateljima kroz udruženje "Sinišinim stazama", uživa svakodnevno u raznim prirodnjačkim čarima.

Kurir.rs/Aleksinac.net/Foto Facebook/Sinišinim stazama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track