U SELU KOD NIŠA SVI STREPE OD PREDVODNIKA ČOPORA: Zoricu oborili na zemlju i izujedali (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

U SELU KOD NIŠA SVI STREPE OD PREDVODNIKA ČOPORA: Zoricu oborili na zemlju i izujedali (VIDEO)

Srbija -

Žuti pas koji je samo pre nekoliko danaa izujedao ženu Zoricu P. (52) i dečaka (14) u selu Kamenica kod Niša, ponovo se juče popodne nekako vratio u selo, iako je nakon napada uhvaćen i odvezen u prihvatilište.

Meštanin Dragan R. se pribojava da će opet doći do horor scena u ovom selu jer je ovaj pas predvodnik čopora koji su napali ljude pet puta u poslednja dva meseca.

01:11

Čopor pasa napada ljude u Nišu

- Stvarno ne mogu da zamislim da jedna tako jednostavna stvar ne može da se reši. Taj pas je predvodio napad 30. maja na našu komšinicu Zoricu i momčića koji su posle toga morali na previjanje. Mediji su to propratili i pas je odvezen. Ssada se opet vratio u selo, ali stvarno ne znam na koji način. To je praktično pas lutalica koji prati jednog čoveka, a koji ih čuva u kući bez ograde, onako nevezane - priča nam ovaj meštanin Kamenice.

1 / 5 Foto: Kurir.rs/M.S.

Meštanka Kamenice, napadnuta Zorica R. preživljava traumu ovih dana jer su je psi oborili na zemlju i ujedali. Nju je spasla komšinica koja je izašla iz kuće i nekako rasterala pse.

02:36

Ženu napali psi u Nišu

- Vraćala sam se od komšinice oko 21.50 sati. Samo što sam izašla iz njenog dvorišta i prešla ulicu, iz neograđenog dvorišta Zadružnog doma je istrčao čopor od pet pasa. Četiri su me napala. Pokušala sam da pobegnem, da uđem u obližnje komšijsko dvorište, ali su skočili na mene i oborili me. Na svu sreću komšinica Mirjana je čula da neko traži pomoć. Izašla je iz kuće i oterala ih, inače bi sigurno mnogo više bila povređena. Ovo je peti napad za dva meseca jer sam čula i da pored mene još jedna žena dolazi na previjanje zbog ujeda pasa. Dečaka (14) koji je ujeden iste noći kada i ja, morali su da ušivaju jer su mu rane preduboke - rekla je Zorica Kuriru.

Agonija ne prestaje u ovom selu zbog pasa, a meštani se boje pre svega za decu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track