Najnovije vesti

"NAŠE ŽENE IMAJU PREDUZETNIČKI DUH I NE ČEKAJU DA NAM PADNE S NEBA": Kampanja "Osnažena žena - jača porodica" nastavljena u Blacu!
Foto: 321 Srbija

otvaranje novih mogućnosti uz pomoć države

"NAŠE ŽENE IMAJU PREDUZETNIČKI DUH I NE ČEKAJU DA NAM PADNE S NEBA": Kampanja "Osnažena žena - jača porodica" nastavljena u Blacu!

Srbija -

Lepa priča kroz kampanju „Osnažena žena - jača porodica" koju zajednički realizuju Privredna komora Srbije, Udruženje "3,2,1-Srbija" i Fondacija "Humana srca", nastavljena je danas u Kulturnom centru Blace.

Za sve zainteresovane dame, spremne da rade na vlastitom razvoju, ali i na pokretanju ili jačanju vlastitog biznisa održana je edukativna radionica s ciljem jačanja njihovih ličnih i poslovnih kompetencija.

Sa radionice u Blacu
Sa radionice u Blacufoto: 321 Srbija

Ispred opštine dobrodošlicu je poželela Suzana Veljović, pomoćnica predsednika opštine Blace, rekavši da je "do sada mnogo toga urađeno na jačanju žena i razvoju ženskog preduzetništva, ali da saradnja sa Fondacijom "Humana srca", Privrednom komorom i Udruženjem "3,2,1-Srbija" otvara jednu sasvim novu dimenziju".

- Naše žene imaju preduzetnički duh, vredne su i ne čekaju da nam padne s neba. Kada sam razgovarala sa predstavnicima "Humanih srca" o onome što nam je potrebno, sve što sam predložila pretočeno je u delu - naglasila je Veljović.

Prisutnima se, u ime Privredne komore Srbije obratila mr Slobodanka Džinović Kojić. Inače, stručnjaci iz Privredne komore predstavili su informacije o tome kako žene mogu realizovati svoju poslovnu ideju, te na koji način preko PKS pomaže Republika Srbija.

Žene iz Blaca su bile veoma zainteresovane
Žene iz Blaca su bile veoma zainteresovanefoto: 321 Srbija

Nikolina Đujić, izvršna direktorka Fondacije "Humana srca" takođe je poželela dobrodošlicu damama i istakla da se u opštini Blace oseća kao kod kuće i da je ovo jedan u nizu projekata koji Fondacija i lokalna samouprava zajednički realizuju.

- Mi smo se potrudili da osluškujući potrebe ove sredine osmislimo koncept kako da na najbolji način pomognemo vama, sadašnjim i budućim preduzetnicama - dodala je Đujić.

Istovremeno, vrhunski stručnjaci iz oblasti psihologije damama su predstavili konkretne metode i alate koji će im biti od pomoći u njihovom nastojanju da se osnaže kao osobe, osveste vlastiti potencijal, te iskoriste mogućnosti koje im se pružaju.

Prele su svoje znanje ženama u Blacu
Prele su svoje znanje ženama u Blacufoto: 321 Srbija

Psihoterapeut Sanja Đug, koja se, zajedno sa Višnjom Živković, prisutnima obratila ispred Udruženja "3,2,1-Srbija" naglasila je da je osnovni cilj pomoći damama "da dotaknu ženu u sebi, dotaknu vlastitu snagu i samopouzdanje i sa radionica izađu sa alatima koji će im pomoći da tu snagu svakodnevno oživljavaju i koriste".

Kampanja „Osnažena žena - jača porodica" biće nastavljena nizom radionica koje će biti realizovane tokom predstojećih meseci širom Srbije.

Kurir/PressSerbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track