UBILI PSA DOK SU DECA BILA SA NJIM! Horor scena u Omoljici: Devojčice preplašene, nije bio opasan
Foto: Screenshot

UBILI PSA DOK SU DECA BILA SA NJIM! Horor scena u Omoljici: Devojčice preplašene, nije bio opasan

Srbija -

U nedelju uveče u Omoljici, kako tvrde građani, iz vatrenog oružja ubijen je miran ulični pas naočigled dece. Ovaj incident uznemirio je sve meštane, a najviše dve devojčice koje su se nalazile na licu mesta.

Kako objašnjava meštanka M.T, devojčice su se kretale ulicom, a pas je išao za njima. Nije bilo nikakvih naznaka da želi da ih napadne, a za sada nepoznata osoba, odlučila je da životinji uskrati život.

- Pas ih je pratio. U pitanju je ulični pas koji je vrlo miran išao je za njima i odjednom je upucan. Pitam se ko je sebi dao za pravo takvo ponašanje da poseduje oružje i traumira decu. Taj pas nije bio opasnost po građane, a veća opasnost su psihopate koje žive među nama. Apelujem na sve da prijavljuju nasilje i ne dopuste da bolesnici slobodno šetaju - kaže nam M.T.

pas
foto: Screenshot

Kako pojašnjava, devojčice su naravno uplašene, a za ovakve slučajeve sugrađani su nažalost čuli i ranije.

- Devojčice nisu videle ko je čovek koji je ubio psa jer je bio mrak. One su van sebe od straha, veoma su uplašene sa razlogom. Čula sam da je i ranije bilo ovakvih slučajeva, ali to sam samo čula, nisam svedočila sličnim situacijama - dodaje ona.

Meštanka kaže da je slučaj prijavljen policiji, te da se za sada još uvek ne zna ko je počinilac. Ipak, tvrdi da inspektori rade na tome da se identitet što pre sazna.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:51

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track