"ZAR JE JOŠ S TOBOM? JOK, S TOBOM ĆE" Čeda pobrao brdo lajkova na fotku s gospođom, a komentatori se zakačili baš zbog nje (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Čedomir Jovanović

objavio sličicu

"ZAR JE JOŠ S TOBOM? JOK, S TOBOM ĆE" Čeda pobrao brdo lajkova na fotku s gospođom, a komentatori se zakačili baš zbog nje (FOTO)

Politika -

Malo-malo pa lider LDP Čedomir Čeda Jovanović na mrežama objavi fotografiju sa svojom gospođom na kojoj su uvek prisni i zaljubljeni kao prvog dana, čak i posle četvoro dece.

Dvoje najstarijih već je otišlo svojim putem na studije, a u roditeljskom gnezdu ostalo je dvoje mlađe dece.

Jovanović je jedan od retkih političara na našoj sceni koji već godinama objavljuje porodične i fotografije sa svojom suprugom Jelenom na kojima ne krije višedecenijsku ljubav prema njoj. Naprotiv, na većini slika i dalje su kao zaljubljeni tinejdžeri.

Takva je i ova, najnovija u nizu, na kojoj je ovekovečio s kim je i kako proveo vikend, uz muziku Stonsa u pozadini, u pesmi u kojoj je ona kao duga...

Ispod fotografije i videa pobrao je mnoštvo lajkova, a dvojica komentatora su se čak i zakačili kad je jedan upitao Čedu: "Zar je još s tobom?", a drugi mu odgovorio "Jok, s tobom će".

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja