Najnovije vesti

TRIBINA "3,2,1 ZED - ZAMKE KOJE SA SOBOM NOSI VIRTUELNI SVET" U ČAČKU: Sve o komunikaciji sa rođenima u prvim godinama 21. veka
Foto: Presserbia

počekat u 10 časova

TRIBINA "3,2,1 ZED - ZAMKE KOJE SA SOBOM NOSI VIRTUELNI SVET" U ČAČKU: Sve o komunikaciji sa rođenima u prvim godinama 21. veka

Srbija -

3,2,1-Čačak! Udruženje "3,2,1-Srbija", nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja, organizovaće u četvrtak, 23. novembra, u Čačku interaktivnu tribinu pod nazivom "3,2,1 Zed - Zamke koje sa sobom nosi virtuelni svet".

Osnovni cilj projekta je da se zaposleni u školstvu, roditelji i deca kroz interaktivnu tribinu i radionicu edukuju o načinima komunikacije sa pripadnicima Zed generacije koja je rođena u periodu tokom prvih dvanaest godina 21. veka.

Komunikacija je dvosmerni proces i tokom tribine i radionice kroz edukativan, ali i praktičan pristup, učesnicima tribine će biti pojašnjeno na koji način svi zajedno možemo da utičemo na poboljšanje procesa komunikacije, pre svega u digitalnom, ali i u stvarnom svetu.

Zed
foto: Presserbia

Kako da razumemo generaciju budućnosti, ako ne idemo u korak sa njima? Kako da se približimo generaciji Zed koja raste u digitalnom dobu i kako da ispratimo njihov sled razmišljanja, navika i stila života.

Sa druge strane digitalna komunikacija sa sobom nosi velike izazove, zamke i opasnosti koje mi kao odrasli i pre svega pripadnici nekih starijih generacija moramo da razumemo i propoznamo, kako bismo njima, na njima prihvatljiv način mogli da ukažemo na sve zamke.

Interaktivna tribina organizuje se u skupštinskoj sali Grada Čačka sa početkom u 10 časova.

Kurir/Presserbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track