UKLJUČENJE UŽIVO IZ SRPSKOG SIBIRA: Proglašena VANREDNA SITUACIJA, živa u termometru otišla na MINUS 15, sela bez struje (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

UKLJUČENJE UŽIVO IZ SRPSKOG SIBIRA: Proglašena VANREDNA SITUACIJA, živa u termometru otišla na MINUS 15, sela bez struje (VIDEO)

Srbija -

Srbija je u poslednju novembarsku nedelju ušla sa prvim snegom i prvim problemima zbog snega.

Vanredna situacija u Sjenici zbog snežnog nevremena još je uvek na snazi. Zavejani putevi, kao i dalekovod koji je ispao iz sistema napravili su veliku štetu građanima na Sjeničko-pešterskoj visoravni.

Iz Sjenice su uključio naš dopisnik Emir Ličina koji je otkrio kakva je trenutna situacija.

- Sneg trenutno ne pada i čini mi se da je ovo pravi trenutak za sve ekipe koje danima čekaju da sneg prestane, da krenu sa radom i raščiste glavne puteve na Pešterskoj visoravni. Zaista, sneg je padao ovde više od 48 sati i izazvao je velike probleme. Naša televizija godinama prati zimu na Pešterskoj visoravni. Nikada nije bilo ovako teško doći do Sjenice i kao što je to slučaj ove godine. Pored nas je jedan od glavnih puteva koji još uvek nije u najboljem stanju, nije raščišćeno sve kako treba - rekao je Ličina i dodao:

01:32

VANDREDNO STANJE U SJENICI: Živa u termometru otišla na MINUS 15! Dopisnik Kurira uživo sa lica mesta: Nikada nije bilo ovako

- Moram napomenuti i da je trenutno minus 15 stepeni što dodatno otežava kako ekipama koje su na terenu i čiste, tako i građanima koji ovuda prolaze. Razgovarali smo i sa predstavnicima opštine Sjenica i pitali smo ih kakva je danas situacija. Oni su nam rekli da su ekipe još uvek na terenu i da su još uvek pojedina sela bez struje. Dalekovod koji je juče pao zaista je napravio velike probleme. Situacija je još uvek teška i ovde je i dalje na snazi vanredna situacija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.V.

Bonus video:

00:06

Prvi sneg u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track