OMLADINA ARANĐELOVAC URUČILA POMOĆ ZA REHABILITACIJU DECE SA SMETNJAMA U RAZVOJU: Ove stvari će olakšati njihov rad i razvijanje
Foto: Omladina Aranđelovac

manifestacija "okreni se, pokreni se"

OMLADINA ARANĐELOVAC URUČILA POMOĆ ZA REHABILITACIJU DECE SA SMETNJAMA U RAZVOJU: Ove stvari će olakšati njihov rad i razvijanje

Srbija -

Udruženje Omladina Aranđelovac je juče u saradnji sa @kolevka_2019 uručila pomoć za rehabilitaciju dece sa smetnjama u razvoju OŠ "Ilija Garašanin" u Arađelovcu, inicijativa za obezbeđivanje ove donacije poreknuta je u sklopu manifestacije ,"Okreni se, pokreni se", saopštili su iz omladine Aranđelovac. - Sredstva za kupovinu pomagala za mališane iz OŠ "Ilija Garašanin" obezbedila je naša partnerska organizacija H.O. "Kolevka" u saradnji sa @ssef_bg u okviru manifestacije "Savezovi dani sporta“.

Aranđelovac, donacija Aranđelovac
foto: Omladina Aranđelovac

OŠ "Ilija Garašanin“ jednim delom pohađaju i deca kojima je naša pomoć bila i biće potrebna i veoma nam je drago da smo imali priliku da im zajedno sa našim partnerima uručimo stvari koje će olakšati njihov rad i razvijanje i koje će, nadamo se, biti isto kao što je i svim njihovim vršnjacima - navodi se u saopštenju i dodaje:

1 / 2 Foto: Omladina Aranđelovac

- Naša organizacija smatra da je veoma bitno staviti akcenat na potrebu za jednakim uslovima za školovanje i razvijanje svih ravnopravnih članova našeg društva, kao što su i deca sa smetnjama u razvoju, zato i tradicionalno organizujemo manifestaciju „Okreni se, pokreni se“ čiji je idejni tvorac i inicijator naš sugrađanin i član našeg udruženja Aleksandar Avramović.

Aranđelovac, donacija Aranđelovac
foto: Omladina Aranđelovac

U narednom periodu nastavićemo sada već uspešnu sardnju sa našim dugogodišnjim partnerima H.O. ,,Kolevka" kojima se ovom prilikom i zahvaljujemo. Takođe nas očekuje i nastavak uspešne saradnje sa OŠ ,,Ilija Garašanin" kao i sa drugim štolama iz Aranđelovca.

Kurir.rs

Bonus video:

01:57

ČUVENI KUVAR RAŠA IZ MAJKI I SNAJKI U IME KURIRA PODRŽAO NEDELJU DOJENJA! Obezbeđena donacija za GAK Narodni front

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track