KRAGUJEVČANI SPREMNI ZA DOČEK NOVE GODINE: U 2024. s Ju grupom, bogat program i za najmlađe
Foto: Kurir/Sanja Đurić

KRAGUJEVČANI SPREMNI ZA DOČEK NOVE GODINE: U 2024. s Ju grupom, bogat program i za najmlađe

Srbija -

Kragujevčani i njihovi gosti su već počeli da ispraćaju 2023-ću i zagrevaju se za doček Nove godine.

U centru Kragujevca, na Trgu vojvode Radomira Putnika u podne je počela sada već tradicionalna ulična žurka. Za veselu atmosferu i dobro raspoloženje pobrinuo se bend "Vesele osamdesete" koji izvodi pop i rok muziku sa ex-yu prostora.

Glavni program kojim će biti dočekana 2024-ta počeće na istom mestu večeras u 22 sata nastupom benda Darkšajns. Sat kasnije, od 23 počeće koncert legendarne YU grupe, uz vatromet u ponoć.

Manifestacija "Zimska čarolija" u centru Kragujevca, namenjena deci, nastavlja se već 1. januara. Na Trgu vojvode Radomira Putnika u ponedeljak od 11 do 13 časova, biće organizovan program za najmlađe.

Mališani će imati priliku da uživaju u mađioničarskim trikovima u 11 časova, ali i da se uživo druže sa junacima bajki i crtanih filmova. Od 12 sati počeće muzički program za najmlađe Kragujevčane biće zadužen di-džej Marijano.

Ovaj program zajednički organizuju Gradska turistička organizacija i NURDOR, a imaće humanitarni karakter. Posetioci će moći da doniraju novac koji će biti upotrebljen za lečenje dece obolele od najtežih bolesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track