ČUDO LI JE ILI NIJE! PLAMTI RASPRAVA SRBA U ŠVEDSKOJ Srpkinji seme suvog bosiljka palo u svetu vodicu, a onda krenuli komentari
Foto: Facebook Printscreen

Razlog neverovatan!

ČUDO LI JE ILI NIJE! PLAMTI RASPRAVA SRBA U ŠVEDSKOJ Srpkinji seme suvog bosiljka palo u svetu vodicu, a onda krenuli komentari

Srbija -

"Samo da podelim s vama... Da li je Božjih ruku delo, ne znam. Suvi bosiljak proklijao u svetoj vodici", napisala je žena iz Srbije, koja se predstavila kao Domaćica, u jednoj od popularnih FB grupa koje okupljaju naše ljude koji žive i rade u Švedskoj.

Ona je postavila i fotografiju na kojoj se vidi kako je na dnu plastične flaše proklijala biljčica. U objavi je kazala da je reč o bosiljku a da je u flaši bila sveta vodica.

bosiljak, sveta vodica
foto: Facebook Printscreen

Neki od naših ljudi napisali su joj da pita sveštenika šta da radi sa izniklom biljkom...

"To je dobar znak. Sačuvajte ga i zasadite u saksiji. Pitajte sveštenika šta da radite?"

Dok su drugi citirajući nauku rekli da je to čista biologija, peti razred i da u tome nema ničeg čudnog pa prokomentarisali ovako:

"Pa ako je neko seme upalo u flašu sa vodom ne vidim razlog zašto ne bi proklijalo, tu nema ništa čudno a još manje sveto, to je gradivo biologije za osnovnu školu. I još povrh svega u plastičnoj boci."

"Peti razred osnovne škole"

"Nema ovde ničeg natprirodnog. Biologija je fantastična!"

"To vredi za tebe"

"Ali zar nije mogao i da istrune u tolikoj količini vode"

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track