IZBORNA SKUPŠTINA SRPSKOG LEKARSKOG DRUŠTVA: Dr Gordana Đorđević predsednica podružnice za Pčinski okrug
Foto: T. S.

IZBORNA SKUPŠTINA SRPSKOG LEKARSKOG DRUŠTVA: Dr Gordana Đorđević predsednica podružnice za Pčinski okrug

Srbija -

Izborna skupština na kojoj je dr Gordana Đorđević, specijalista ginekologije i akušerstva izabrana za predsednicu Podružnice SLD za Pčinjski okrug održana je u Vranju 24. maja .

Zamenica predsednice Podružnice SLD za Pčinjski okrug izborom na skupštini je dr Marina Janjić, specijalista ginekologije i akušerstva, dok je za sekretara izabran dr Vladan Kostić, specijalista ortopedije vilica i zuba.

Skupštini su prisustvovali prof. dr Milan Nedeljković, specijalista interventne kardiologije i predsednik SLD-a, kao i profesori dr Zoran Vacić, generalni sekretar SLD i počasni član Akademije medicinskih nauka, predsednik Sekcije za istoriju medicine i akademik prof. dr Jovan Hadžiđokić.

Gosti su održali predavanja o interventnoj kardiologiji i istoriji medicine, doprinoseći tako stručnoj edukaciji prisutnih članova društva.

Ova izborna skupština je još jedan korak ka unapređenju rada i aktivnosti Podružnice SLD-a za Pčinjski okrug, omogućavajući stručnjacima iz različitih medicinskih oblasti da zajedničkim snagama rade na unapređenju zdravstvene zaštite i medicinske edukacije u regionu, navode iz Podružnice SLD za Pčinjski okrug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track