Zavejano deset sela na Suvoboru
Foto: Reuters

Zavejano deset sela na Suvoboru

Srbija -
Prema ovim selima autobusi "Autoprevoza" iz Gornjeg Milanovca jutros nisu ni kretali, jer je regionalni put za Požegu čitavom dužinom neočišćen

GORNJI MILANOVAC - Deset sela pranjanskog kraja na Suvoboru jutros je zavejano, a vozila ne mogu da dođu ni iz pravca Čačka niti Gornjeg Milanovca, kažu mestani u telefonskim razgovorima.

Prema ovim selima autobusi "Autoprevoza" iz Gornjeg Milanovca jutros nisu ni kretali, jer je regionalni put za Požegu čitavom dužinom neočišćen.

Kako je izjavio dežurni u Radnoj jedinici Preduzeća za puteve iz Čačka Milivoje Marković, kamion koji čisti put za Požegu tek je oko deset sati stigao u Teočin, a to je najveći prevoj na ovoj saobraćajnici. Vozači autobusa kažu da je regionalni put Gornji Milanovac - Kragujevac potpuno očišćen od Ljulajaka a to je deonica koju održavaju Kragujevčani, dok deo o kome brine Čačak nije ni čišćen. Visina snežnog pokrivača u rudničko-takovskom kraju je oko petnaest centimetara, a na svim saobraćajnicama na kolovozu ima poledice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track