Najviše posla u Gornjem Milanovcu na izgradnji auto-puta

U naredne tri godine

Najviše posla u Gornjem Milanovcu na izgradnji auto-puta

Srbija -
Kroz rudničko-takovsko područje auto-put će prolaziti u dužini od 40 kilometara, a na njegovoj izgradnji biće angažovani radnici različitih zanimanja

GORNJI MILANOVAC - U rudničko-takovskom kraju u naredne tri godine najviše zaposlenih trebalo bi da bude na izgradnji auto-puta Beograd-južni Jadran, gde će biti angažovano oko 3.000 radnika na deonici do Preljine, izjavio je danas predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković.Mirković je rekao da će kroz rudničko-takovsko područje auto-put prolaziti u dužini od 40 kilometara i da će biti angažovani radnici različitih zanimanja.

Dodao je da će zbog radova na auto-putu biti oštećena regionalna saobraćajnica Gornji Milanovac-Požega, ali je sa Koridorima Srbije dogovoreno da se stalno rade saniranja, a konačno asfaltiranje biće obavljeno kada svi radovi budu završeni.

Mirković je istakao da će u 2013. godini posebna pažnja biti posvećena izgradnji vodovoda od Gornjeg Mianovca do varošice Rudnik i da će taj vodovod biti nastavak vodosistema "Rzav".

Vodovod bi, kako je naveo predsednik opštine Gornji Milanovac, do leta trebalo da stigne u podnožje planine Rudnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track