Bor domaćin Evropskog prvenstva u snukeru

Od 18. do 28. marta

Bor domaćin Evropskog prvenstva u snukeru

Srbija -
Partije snukera igraće se u dve sale, u jednoj će biti smešteno šest stolova, a u drugoj 10, dok će u jednoj sali biti postavljen televizijski sto na kome će biti puštani najzanimljiviji mečevi

BOR - Bor će biti domaćin Evropskog prvenstva u snukeru, koje će biti održano od 18. do 28. marta u hotelu Jezero na Borskom jezeru, a očekuje se da će učestvovati 220 takmičara iz 30 zemalja. Srbija prvi put organizuje Evropsko prvenstvo u snukeru. Predsednik Evropske asocijacije za bilijar i snuker Maksim Kasis rekao je za Regionalnu televiziju Bor da će u hotelu biti smešteno 16 stolova za snuker.

"Postoji mogućnost da Bor po završetku prvenstva postane četvrti grad u Srbiji koji će imati sto za snuker i u kome bi, zbog uslova koje pruža, mogla da bude organizovana i prva akademija za ovaj sport u Srbiji", rekao je Kasis.

Kasis je kazao da će se partije snukera igrati u dve sale. U jednoj će biti smešteno šest stolova, a u drugoj 10, dok će u jednoj sali biti postavljen televizijski sto na kome će biti puštani najzanimljiviji mečevi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track