SNS  najavljuje prekomponovanje vlasti u Boru

SNS najavljuje prekomponovanje vlasti u Boru

Srbija -
Srpskoj naprednoj stranci pristupili su novi odbornici, tako da Odbornička grupa "Promene za Bor Tomislav Nikolić" u borskoj skupštini sada broji devet odbornika, izjavila šefica opozicione odborničke grupe SNS u borskoj skupštini Zlata Marković

BOR - U Boru je na pomolu prekomponovanje vlasti po republičkom modelu, što će biti obelodanjeno već narednih dana, rekla je šefica opozicione odborničke grupe SNS-a u borskoj skupštini Zlata Marković.

Marković je reka da će ponuda za formiranje nove koalicije u Boru biti, po uputstvu centrale stranke, upućena predstavnicima URS-a, SPS-a i njenim koalicionim partnerima.

Srpskoj naprednoj stranci pristupili su novi odbornici, tako da Odbornička grupa "Promene za Bor Tomislav Nikolić" u borskoj skupštini sada broji devet odbornika, izjavila je ona tokom prepodnevnog rada parlamenta.

"Mi nećemo stati na tome i u ozbiljnim smo pregovorima sa drugim odbornicima, koji su u našem program prepoznali snagu koja treba da preuzme odgovornost za vođenje opštine i kreiranje života u gradu", rekla je Marković.

Aktuelnu vlast u Boru čini koalicija Ujedinjenih regiona Srbije, Demoktarske Stranke i Socijalističke partije Srbije. Skupština opštine Bor ima 35 odbornika.

Sednica Skupštine opštine Bor u međuvremenu je prekinuta zbog nedostatka kvoruma, a nova sednica zakazana je za tri dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja