Deca sa Kosova krenula na letovanje u Igalo
Foto: Kurir

Pun pansion

Deca sa Kosova krenula na letovanje u Igalo

Srbija -
Deci je obezbeđen pun pansion, smešteni su u hotelu a sponzori su se pobrinuli da im obezbede odevne predmete i slatkiše, kazala je Zlata Radovanović, koordinatorka u Kancelariji u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - Oko pedesetoro dece sa Kosova i Metohije krenulo je jutros iz severnog dela Kosovske Mitrovice na desetodnevni odmor u Igalu.

Organizator desetog po redu boravka dece iz socijalno ugroženih porodica na moru su Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije i nevladina organizacija "Složno u nevolji".

Koordinatorka u Kancelariji u Kosovskoj Mitrovici Zlata Radovanović poželela je deci srećan put i obećala da će takvih akcija biti i ubuduće.

"Deci je obezbeđen pun pansion, smešteni su u hotelu, a sponzori su se pobrinuli da im obezbede odevne predmete i slatkiše", rekla je Radovanović.

Ona je dodala da čak i deca iz najugroženijih porodica nemaju potrebe da nose džeparac jer im je već sve obezbeđeno.

"Da bi deci boravak bio što zanimljiviji organizovana je i škola plivanja i edukativne radionice. Ići će na krstarenje Bokokotorskim zalivom, obići će sve manastire i druge kulturne znamenitosti na potezu od Budve do Herceg Novog i otići na Lovćen", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track