VIKTORIJIN ANĐEO: Osećala sam se kao prostitutka!
Foto: Dejli Mejl

Kraj karijere

VIKTORIJIN ANĐEO: Osećala sam se kao prostitutka!

Stil -
Kajli Bisuti odustala je od karijere modela prošlog februara i preselila se mirni gradić Big Fork u Montani, gde živi sa suprugom Majkom i njegovim usvojenim sinom

Bivši Viktorijin anđeo Kajli Bisuti (23) odustala je od karijere modela prošlog februara, jer kaže da se tokom šetnje pistom u vešu osećala kao prostitutka.

Zgodna brineta nekada je bila zvezda modnih revija, dok je šetala u visokim potpeticama, izazovnom grudnjaku i gaćicama. Iako je odlično zarađivala, Kajli je odlučila da se povuče i iz modne prestonice Njujorka preseli u mirni gradić Big Fork u Montani. Tamo živi sa suprugom Majkom i njegovim sinom, koga je usvojila.

Gostujući u emisiji "Today show", nekadašnja manekenka je objasnila da se osećala kao da prodaje svoje telo.

"Imala sam utisak da sam primorana da prodajem svoje telo. Osećala sam se eksploatisano".

Iako je teška samo 52 kilograma, Kajli kaže da ju je modna industrija oduvek etiketirala kao debelu.

"Zahvalna sam bogu što mi je na vreme ukazao da treba da promenim odluku, umesto da sam nastavila sa istim poslom još pet ili deset godina", rekla je bivši Viktorijin anđeo.

Svoje iskustvo opisala je u knjizi "I'm No Angel: From Victoria's Secret Model to Role Model", u kojoj detaljno navodi poteškoće sa kojima se susretala kao religiozna manekenka.

"Dok sam pozirala polugola, osećala sam se kao komad mesa", rekla je Kajli i objasnila da ne osuđuje samo brend "Viktorijas sikret" već čitavu modnu industriju.

Kada je saopštila okolini da prestaje sa bavljenjem modelingom, dobila je podršku Majka Bisutija, sa kojim je već četiri godine u braku. Osim što uživa u porodičnom životu, Kajli je danas angažovana kao volonterka u lokalnoj crkvi i radi na modnoj liniji namenjenoj ženama "svih oblika i veličina". Ima 56 kilograma i kaže da napokon voli sebe.

http://www.youtube.com/watch?v=D0OtRFNHPBI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track