U TRAVELENDU 43% POPUSTA ZA LETOVANJE

U TRAVELENDU 43% POPUSTA ZA LETOVANJE

Zabava -

Rekli su nam da je ove godine veliko interesovanje za Grčku, pa su za pojedine destinacije u Grčkoj proširili svoju ponudu za ovu godinu.

- Agencija „Travelland“ je pripremila nova iznenađenja za sve ljubitelje Grčke – rekao nam je Milan Jovanić iz ove agencije. – Nedavno smo proširili svoju ponudu novim apartmanskim smeštajem, uvrstili smo nove destinacije za paket aranžmane sa čarter letovima, a konstantno proširujemo i našu hotelsku ponudu. Naročito su popularni hoteli u akcijama za dvoje dece gratis. Povoljnosti važe do kraja maja meseca.

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da popusti još uvek traju za veliki broj turističkih aranžmana. Popularni aranžmani za dvoje dece gratis, prošireni su izuzetnim hotelom „Hanioti Grand Otel“ 4* i nešto povoljnijom ponudom za hotel „Hanioti Grand Victoria“ 3*. Samo u agenciji „Travelland“ odobravaju 30% popusta na ova dva hotela, sa dvoje dece gratis u hotelu, kao i besplatnom autobuskom kartom za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza.

Ostao je ograničen broj soba za akcijsku ponudu aranžmana u popularnom hotelu „Porto Carras Sithonia“ 5*, a na koji se odobrava dodatni popust na već sniženu cenu, za rezervacije koje se izvrše do 31.05. U pojedinim terminima za hotel „Porto Carras Meliton“ 5* odobravaju se popusti do čak 43%. Agenecija „Travelland“ nudi izuzetne ponude za hotele „Pelli Hotel“ 3* i „Alexandros Palace“ 5*. U ovim hotelima postoji još jedan deo raspoloživih kapaciteta, dok su u hotelima „Atrium“ 3* i „Tropical“ 3* već limitirani raspoloživi kapaciteti.

Popusti na apartmanski smeštaj dostižu čak 25% i važe takođe do 31. maja. Maksimalne popuste možete ostvariti u vilama „Kastor“ i „Andromeda“ u Pefkohoriju, u vili „Sarikas“ u mestu Polihrono, kao i u prelepoj vili „Nikoleta“ u Jerisosu. Iz ponude izvajamo novoizgrađene i luksuzne turističke objekte „Adonis Village“ u Pefkohoriju i „Armenos“ u Jerisosu.

- Kod ponuda za apartmanski smeštaj, u agenciji „Travelland“ posebno su interesantni specijalni paket aranžmani sa autobuskim prevozom – objasnio je Milan Jovanić. – Po cenama već od 49 EUR moguće je uplatiti aranžman sa autobuskim prevozom i deset noćenja u popularnim apartmanima Halkidikija.

Posebno se izdvaja izuzenta ponuda za hotel „Cronwell Sermilia“ 5* iz popularnog lanca „Cronwell“. U tri junska termina porodica sa jednim detetom može letovati izuzetno povoljno, u novom, luksuznom hotelu „Cronwell Sermilia“ 5*, a koji je otvoren prošle godine.

Tokom maja možete iskorititi fantastične ponude za hotele „Alia Palace“ 5*, „Royal Paradise Beach Resort“ 5*, „Potidea Palace“ 4*, „Cronwell Platamon Resort“ 5*, „Ammon Zeus“ 4*, „Athos Palace“ 4*, „Pallini Beach“ 4* sa popustima od 18% do čak 43%. I većina ovih popusta važi do 31.05. u turističkoj agenciji „Travelland“.

Hit leta su izuzetno povoljni čarter letovi do Soluna, koji u kombinaciji sa organizovanim transferom, svima omogućavaju brz dolazak u omiljeni hotel. Pored čarter letova do Soluna, aktuelni su izuzetno povoljni avio aranžmani za ostrva u Grčkoj. Za samo par sati od svog doma možete uživati u čarima Krfa, Skiatosa, Kefalonije, Lefkade, Rodosa. Na ovim destinacijama izdvajamo iz ponude turističke objekte „Victoria Hill“ 3*, „Eliana“ 2*, „Eleni“, „Paschalis“, „Albanis“, „Filipos“, „Mesinis“, „Ocean View“ 2*, „Michalis“, „Platanes“, „Anita Beach“ 2*, „Central“ 3*, „Venus Hotel“ 2*, „Sofija studija“.

- Ukoliko niste do sada rezervisali svoje letovanje, ne dozvolite da prođu i majski popusti – zavrio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Prepoznajte svoj interes i odaberite nešto sa naše internet prezentaciji ili nas posetite na adresi agencije u Dobračinoj 43 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track