NAJBOLJA PONUDA ZA LETOVANJE U GRČKOJ PREKO TRAVELLANDA

NAJBOLJA PONUDA ZA LETOVANJE U GRČKOJ PREKO TRAVELLANDA

Zabava -

Sezona je odavno počela, a turistička agencija Travelland i dalje svojim gostima priprema iznenađenja i najpovoljnije ponude turističkih aranžmana za ovo leto.

Kao apsolutni HIT ovog leta u ponudi su Hanioti Grand Otel 4* Hanioti i Grand Victoria Hotel 3* Hanioti i udoban Pelli Hotel 3* u Pefkohoriu. Ovi hoteli će dočekati goste uz 33% popusta, međutim tu je i specijalna ponuda jer DVOJE DECE LETUJE GRATIS, ali SAMO ZA POLAZAK 31.07. i 10.08. GRATIS AVIO KARTA ZA JEDNO DETE u pratnji dve odrasle osobe.

Definitivno najbolju ponudu za letovanje u Grčkoj ćete naći u agenciji Travelland. Izdvajamo neke od pregršt ponuda. DVOJE DECE DO 10 GODINA LETUJE GRATIS, a drugo dete do 10 godina ima gratis prevoz i sve to uz popust do 33% u luksuznom hotelu Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis. Takođe, samo u agenciji Travelland, možete rezervisati smeštaj za luksuzni Porto Carras Resort i to u hotelima Sithonia Thalasso Porto Carras Hotel & Spa 5* i Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* koji nude popust do čak 38%.

Samo u Travellandu, boravite u hotelima iz lanca G-Hotels. Athos Palace Hotel 4* Kalithea odobrava do 18% popusta. Hotel sa odličnom uslugom iz istog lanca, Pallini Beach Hotel 4* Kalithea pruža gostoprimstvo uz isti iznos popusta do 18%, dok će Vas luksuzni hotel koji zadovoljava sva čula Theophano Imperial Palace 5* Kalithea dočekati uz čak 26% popusta.

Na prvom prstu Halkidikia dočekaće Vas još hotela sa najboljom ponudom samo u agenciji Travelland. Uz savršenu uslugu, na plaži, dočekaće Vas u luksuznom hotelu Kassandra Palace Hotel 5* Kalithea uz popust do 33%. Sagrađen 2013. U mestu Potidea dočekuje goste još jedan luksuzni hotel Pomegranate Spa Hotel 5*. Odličan za odmor i rekreaciju, ovaj hotel će Vas ugostiti uz popust do 28%. Ukoliko biste hotel u mirnom okruženju, ali uz GRATIS ZA DVOJE DECE DO 12 GODINA onda je pravi izbor Atrium Hotel 3* Pefkohori. Osim specijalne ponude, u ovom hotelu možete izvršiti rezervaciju uz čak 28% popusta.

Gosti vole i boravak na Sitoniji pa tako iz agencije Travelland izdvajaju moderan hotel na samoj plaži Cronwell Sermilia Resort 5* Psakoudia koji odobrava popust do čak 28%. Hotel sa uslugom All inclusive koji posebno vole porodični gosti je i Village Mare 4* Metamorfosi. On svoje goste dočekuje uz 18% popusta ali su DECA DO 13 GODINA GRATIS u pojedinim vrstama soba.

U Kavali i na ostrvu Tasos se ističu hoteli koji su gostima već poznati. Svojom arhitekturom već godinama privlači turiste luksuzni Lucy Hotel 5* Kavala. Rezervišite ovaj hotel samo u agenciji Travelland uz popust do 23%. Na ostrvu Tasos dočekaće Vas Makryammos Bungalows Hotel 4* Tasos uz popust do 23%. Tu je i Trypiti Bungalows 3* Tripiti koji svoje goste dočekuje uz popust do 13%

U ponudi turističke agencije Travelland su i najpovoljniji avio aranžmani za letovanje u Grčkoj. Uz prevoz avionom možete letovati u Pargi, na Kritu, Rodosu, Kefaloniji, Skiatosu i ostrvu Krf i to čak i uz odgovarajuće popuste, ali među posebnim last minute ponudama su i specijalni paket aranžmani avionom i autobusom za polaske u toku jula i avgusta samo u agenciji Travelland.

U okviru najbolje ponude agencije Travelland za letovanje u grčkoj izdvajaju se i apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea , Polihrono i Pefkohori ali i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Na poluostrvu Sitonia gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu.

Celokupnu last minute ponudu možete pogledati na sajtu www.travelland.rs ili doći lično u prostorije agencije Travelland, Dobračina 43 gde će Vam profesionalno osoblje pomoći u odabiru najbolje last minute ponude po Vašem ukusu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track