NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA ARANŽMANA U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA ARANŽMANA U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ nikada nisu bili ovako povoljni aranžmani za letovanje. Za rezervacije do kraja godine, mogu se iskoristiti zaista visoki popusti. Na trenutno aktuelna sniženja cena, turistička agencija „Travelland“ odobrava za pojedine aranžmane i dodatne popuste za uplate u celosti.

- Ostalo je još samo nekoliko dana do kraja godine, a upravo to je period kada se kod nas letovanje može uplatiti po najnižim cenama – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Najisplativije je sada uplatiti aranžman za letovanje, a u našoj ponudi imamo neverovatna sniženja do čak 47 % popusta.

Iz bogate ponude agencije „Travelland“ izdvajaju se aranžmani u kojima su deca gratis. Za porodice sa dvoje ili čak troje dece, u ponudi su hoteli: Anna Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju, Grecotel Egnatia 4* sa ponudom za dvoje i troje dece gratis, Alexandra Beach 4* i Ntinas Filoxenia 2* na Tasosu, Alexandros Palace 5* na Atosu, Diaporos 3* na Sitoniji, a tu su i luksuzni hoteli Thassos Grand Resort 5*, Cronwell Platamon 5* i Cronwell Sermilia 5*, sa odličnim cenama.

Posebno se izdvaja ponuda za hotel Porto Carras Sithonia 5*, kao jedan od najpoznatijih hotela na Halkidikiju za koji „Travelland“ trenutno odobrava popuste do neverovatnih 45%, kao i specijalnu ponudu u udarnim letnjim terminima. Isti slučaj je sa luksuznim hotelom Porto Carras Meliton 5*, za koji se takođe nudi popust do 45 %. Sve ove povoljnosti i iznenađenja traju do kraja tekuće godine – još samo nekoliko dana!

- Svi ovi popusti imaju važnost zaključno sa poslednjim danom godine – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“ – Radićemo na dan 31.12. pa svi koji u toku sedmice ne budu stigli da uplate svoje jeftino letovanje, mogu to uraditi u poslednjem danu godine.

Do kraja godine se mogu iskoristiti i fantastični popusti za hotele Port Marina 3* sa 37% popusta, Lagomandra Beach 4* i Lagomandra Hotel & Spa 4* sa 27% popusta, Aristoteles Holidays 4* sa 32% sniženja, Theoxenia 3* sa 37% popusta, Ilio Mare 5* sa 27% ili Royal Paradise 4* sa odličnim sniženjem cene od 42%. I to je samo jedan deo ponude turističke agencije „Travelland“ za leto 2017.

Na apartmanski smeštaj turistička agencija „Travelland“ odobrava 20% popusta za rane uplate, a u prvim terminima specijalni paket aranžmani sa prevozom kreću se po cenama od već 5.990 dinara. Praznični dani u januaru su idealni za obilaske gradova Evrope, pa je “Travelland” pripremio popuste za uplate u narednim danima. Iz ponude aranžmana za gradove Evrope izdvajamo one za nezaboravni Prag, romantičnu Veneciju ili jedinstveni Milano.

Svi ljubitelji skijanja mogu iskoristiti sniženja za odlične hotele u Bugarskoj, a posebno se izdvaja specijalna ponuda za hotele Bansko & Spa Holidays 4*, Orphey 4*, Zara 4*, koji se nalaze u poznatom ski-centru Bansko. Uverili smo se da pored specijalne ponude za Bansko, agencija „Travelland“ ima odlične cene i za ostale hotele u Borovecu ili Pamporovu.

U agenciji “Travelland” uveliko traje velika novogodišnja rasprodaja aranžmana. Sve trenutne akcije traju do kraja godine. Ljubazno osoblje turističke agencije „Travelland“ ugostiće vas na adresi Dobračina 43, u Beogradu, čak i 31.12. a celokupnu ponudu možete pogledati na www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track