EKSKLUZIVA U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

EKSKLUZIVA U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

Za predstojeće leto, turistička agencija „Travelland“ pripremila je ekskluzivnu ponudu za dva vrhunska hotela u Grčkoj.

U pitanju su hoteli „Thassos Grand Resort“ na ostrvu Tasos i hotel „Miraggio Thermal Spa“ na poluostrvu Halkidiki. Oba hotela su kategorisana sa pet zvezdica, a ponuda agencije „Travelland“ predstavlja jedinstvenu priliku za jeftin boravak u ovako luksuznim objektima. Naročito tokom trajanja Sajma turizma.

- Bitno je naglasiti da su oba hotela izgrađena prošle godine – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – I hotel „Thassos Grand Resort“ i hotel „Miraggio Thermal Spa“ prošle godine su primili svoje prve goste. U pitanju su potpuno novi hoteli, a nakon početne sezone svoje ugostiteljstvo su podigli na najviši nivo. Agencija „Travelland“ pripremila je ekskluzivnu ponudu za ova dva hotela, koju ne treba propustiti tokom Sajma turizma. Zbog velikog interesovanja radićemo tokom celog vikenda.

Samo u agenciji „Travelland“: hotel „Thassos Grand Resort“ sa 57% popusta!

Hotel „Thassos Grand Resort“ nudi direktan pristup privatnoj peščanoj plaži, na ostrvu Tasos. Ceo kompleks poseduje 4 otvorena bazena, 2 bara i restoran „Olympus“ u kojem se služi veliki izbor autentičnih mediteranskih jela. Hotel poseduje i tavernu „Dionysus“ koja takođe nudi mnogobrojna pića i jela pripremljena od pažljivo odabranih namirnica. Gosti se mogu opuštati pored bazena i uživati u velikom izboru osvežavajućih napitaka. Orginialni kokteli se služe u salonskom baru. Sve smeštajne jedinice su prostrane, sa elegantnim nameštajem i svim modernim pogodnostima. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Jedinstvenost hotela „Thassos Grand Resort“ jeste što u neposrednoj blizini sadrži arheološko nalazište, kao još jedan sadržaj. Udaljen je na oko 19 km od luke Tasos. Turistička agencija „Travelland“ pripremila je ponudu za hotel „Thassos Grand Reosrt“ koja podrazumeva cene već od 913 € za celu porodicu.

Samo u agenciji „Travelland“: hotel „Miraggio Thermal Spa“ sa 35% popusta!

Hotel „Miraggio Thermal Spa“ nalazi se na jugozapadnoj obali poluostrva Kasandra, na Halkidikiju, okružen netaknutom prirodom. Čini se da je hotel „Miraggio Thermal Spa“ više od običnog luksuznog hotela. Ovaj impozantan kompleks poseduje 300 elegantnih, prostranih smeštajnih jedinica, od kojih se 240 pogledom suočavaju sa Toroneos zalivom, a 48 sa privatnim bazenom. Sve sobe su opremljene raskošno, sa Hi-Tech opremom, pretvarajući mala zadovoljstva u izuzetna iskustva. Sadržaji i animacije za decu, pravi su izazov i za odrasle. Bilo da ste umetnički, avanturistički, intelektualni, dinamični, cela porodica će definitivno pamtiti ugodan odmor u hotelu „Miraggio Thermal Spa“. Obilje sportski sadržaja u izuzetnom rasponu od unutrašnjih do spoljašnjih aktivnosti, pravi je protivotrov svakodnevnoj rutini i stresu. Turistička agencija „Travelland“ pripremila je ponudu za hotel „Miraggio Thermal Spa“ koja podrazumeva cene već od 1.067 € za celu porodicu.

- Turistička agencija „Travelland“ nema svoj štand na Sajmu turizma, ali ćemo raditi tokom celog vikenda – naglasio je Milan Jovanić. – U subotu 25.02. agencija „Travelland“ radi od 9h do 20h, a u nedelju 26.02. od 10h do 18h. Čekamo sve zainteresovane na adresi Dobračina 43 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track