TURISTIČKA AGENCIJA „TRAVELLAND“ PREPORUČUJE
Foto: Promo

TURISTIČKA AGENCIJA „TRAVELLAND“ PREPORUČUJE

Zabava -

U jeku turističke sezone veliki broj kapaciteta za Grčku je odavno rasprodat. Time se potvrđuje da je Grčka i dalje najpopularnija destinacija među našim turistima. Turistička agencija „Travelland“ preporučuje ono što je preostalo kao slobodno u „last minute“ ponudi, svima koji još uvek nisu rezervisali svoje letovanje.

- Sada već nema mnogo izbora kada je Grčka u pitanju – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Sve ono što je preostalo kao slobodno u „last minute“ ponudi, podrazumeva mali broj smeštajnih jedinica, pa se situacija menja iz minuta u minut. Od 06.07. imamo raspoloživost za hotel Pelli 3* u Pefkohoriju, kao prvi slobodan termin, kao i za hotele Hanioti Grand Victoria 3* i Hanioti Grand Otel 4* u Haniotiju.

Apartmanski smeštaj u agenciji „Travelland“ možete uplatiti kroz „last minute“ ponudu za termine od 09.07. za Jerisos ili od 09.07. za Pefkohori. Pored odličnih paket aranžmana sa autobuskim prevozom, na smeštaj u apartmanima Korali i Tambos lux odobarava se popust do čak 20% u pojedinim terminima.

Hotel Porto Carras Sithonia 5* u agenciji „Travelland“ izdvajaju zbog odlične usluge sa još boljim cenama, već od 1.525 €. Hotel Porto Carras Meliton 5* isto tako možete uplatiti u agenciji „Travelland“ po cenama već od 1.382 €. Oba hotela su izuzetno kvalitetna, a za njih jedino agencija „Travelland“ ima još uvek raspoloživih kapaciteta.

- Pored hotela i apartmana na kontinentalnim destinacijama Grčke, imamo odličnu „last minute“ ponudu za ostrva u Grčkoj – naglašava Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Iz ove ponude izdvajamo „last minute“ akciju za turističke objekte Michalis i Ocean View 2* na Kefaloniji, kao i objekte Victoria Hill 3*, Eliana 2*, Eleni Studios i Hotel Sirene 2* na Krfu.

U ovoj agenciji preporučuju i hotele iz poznatog hotelskog lanca „G-Hotels“, a koji se nalaze u mestu Kalitea: Athos Palace 4* sa 19% popusta i Pallini Beach 4* sa 22% popusta, kao i hoteli Theophano Imperial Palace 5* i hotel Macedonian Sun 3* sa neverovatnih 32% popusta. Na Atosu turistička agencija „Travelland“ nudi hotel Aristoteles Holidays 4* uz popust do 27%.

Iz bogate ponude za ostrvo Tasos, turistička agencija „Travelland“ izdvaja specijalnu ponudu za novi hotel Thassos Grand Resort 5* sa cenama već od 1.349 €. U pitanju je hotel koji je izgrađen prošle godine. Nadomak Tasosa je prelepi hotel Lucy 5*, u Kavali, na koji agencija „Travelland“ odobrava cenu sa 32% popusta, kao i za dobro poznati hotel Makryammos Bungalows 4* na Tasosu.

- Naglašavam da nema još mnogo raspoloživih kapaciteta za „last minute“ ponude – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Pozivamo sve zainteresovane, koji to još uvek nisu uradili, da svoje letovanje u agenciji „Travelland“ rezervišu u što kraćem roku.

Za više informacija možete posetiti zvaničnu internet prezentaciju agencije: www.travelland.rs ili prijatne prostorije agencije na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track