EKSKLUZIVNA PONUDA AGENCIJE TRAVELLAND
Foto: Promo

EKSKLUZIVNA PONUDA AGENCIJE TRAVELLAND

Zabava -

Turistička agencija „Travelland“ ističe svoju ekskluzivnu ponudu za luksuzni turistički kompleks „Porto Carras“ na Sitoniji, u Grčkoj. U ovoj turističkoj agenciji možete rezervisati čak i termine za koje je odavno zaustavljena prodaja u drugim agencijama.

- Hotelski kompleks „Porto Carras“ je dobro poznata priča Sitonije i ne treba ga mnogo objašnjavati – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Sa neverovatnih 37% popusta možete iskoristiti aranžman iz snova. Nije ostalo mnogo raspoloživih kapaciteta, ali već od 11. jula moguće je boraviti na ovoj izuzetnoj destinaciji. I to po specijalnim cenama.

foto: Promo

Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ kategorisani su sa 5 zvezdica i deo su luksuznog hotelskog kompleksa „Porto Carras Grand Resort“. Ovaj turistički raj se nalazi na samoj obali zaliva Toroneos, poluostrva Sitonija, na Halkidikiju. Obuhvata uređene vrtove, golf teren, privatnu plažu, vinograd sa sopstvenom vinarijom, marinu, kazino, spa centar i još mnogo toga.

- Pored sopstvenog prevoza, organizovanim čarter letovima do Soluna i transferom do hotela, za samo par sati možete biti u kompleksu „Porto Carras“ – naglašava Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Cene povratne avio-karte su 125 € za odrasle osobe i 105 € za decu, dok je za bebe obezbeđen gratis prevoz.

Tokom poslednjih nekoliko decenija „Porto Carras Grand Resort“ je izuzetno udobno mesto turističke ponude Grčke, a do danas je sačuvao svoj poseban šarm u obilju različitih ponuda Halkidikija. Mnoge planetarno poznate ličnosti su odsedale u ovom kompleksu. Sa sniženim cenama do 30% popusta za hotel „Porto Carras Sithonia“ i neverovanih 37% popusta za hotel „Porto Carras Meliton“ samo u agenciji „Travelland“ možete uplatiti ovakav turistički aranžman.

Sve sobe hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, mermernim kupatilima i terasama sa pogledom na Toroneos zaliv ili teren za golf. Sve imaju satelitsku televiziju, mermerna kupatila, klima uređaj, fen za kosu. Pored golf terena u ponudi su i drugi sportski tereni, teretana, spa, bazen sa morkom vodom, animacije za decu i odrasle, kao i škola jahanja. Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ imaju više restorana sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom. U okviru nekoliko barova koje sadrže ovi hoteli, mogu se probati vina koja su proizvod dobijen iz hotelskih vinograda.

Hoteli još poseduju i besplatan parking, market, spa centar, zatvoreni bazen, frizerski salon... Gradić Neos Marmaras je udaljen samo 1,5 km od hotela, ali je ceo kompleks „Porto Carras Grand Resort“ toliko poseban ugođaj, da ne morate nijednom izlaziti iz hotelskog kompleksa.

- U turističkoj agenciji „Travelland“ možete uplatiti aranžman za hotel „Porto Carras Sithonia“ po cenama već od 1.525 €, a za hotel „Porto Carras Meliton“ po cenama već od 1.382 € - rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – I to su cene za celu porodicu, pa je uživanje u kompleksu „Porto Carras“ nikada dostupnije.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track