Sekiraciji je - odzvonilo: Viber omogućava korisnicima da promene broj telefona bez gubitka podataka
Foto: Promo

Sekiraciji je - odzvonilo: Viber omogućava korisnicima da promene broj telefona bez gubitka podataka

Zabava -

Popularna aplikacija za razmenu poruka Viber predstavlja važnu novinu koja će korisnicima širom sveta omogućiti da prebace svoj Viber nalog na drugi broj – i pritom sačuvaju sve svoje podatke, uključujući kompletnu prepisku njihovih četova, preuzete pakete stikera i Viber Out kredit

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, uvodi važnu novinu koja će omogućiti korisnicima da promene svoj broj mobilnog telefona – kao i mobilni uređaj na kom su prvobitno preuzeli aplikaciju – bez gubitka podataka. Ova novina odslikava nastojanja aplikacije da omogući bezbrižno i lako korisničko iskustvo preko svih uređaja i operativnih sistema.

Nova funkcija će olakšati korisnicima da sačuvaju svoju prepisku i podatke na aplikaciji – a da pritom mogu da zamene broj na istom uređaju – što je nešto što veoma često potrebno korisnicima. Viber će prepoznati novu SIM karticu ubačenu u uređaj, i automatski pokrenuti meni za promenu telefonskog broja. U nekoliko prostih koraka, korisnik će moći da prebaci sve svoje podatke sa Vibera na novi broj.

Korisnici koji žele da promene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promenu broja telefona na njihovom starom uređaju – pre nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju. Kada korisnik konačno promeni broj, Viber će o tome automatski izvestiti sve njegove kontakte – što će im omogućiti da sačuvaju taj novi broj u svojim imenicima.

foto: Promo

“Promena telefonskog broja je česta pojava – čak i redovna u nekim zemljama. Stoga smo želeli da obezbedimo našim korisnicima mogućnost da u potpunosti sačuvaju kompletnu prepisku njihovih četova, podataka i sadržaja – ako već razmišljaju o takvim promenama,” napomenuo je Đamel Agaua, Generalni globalni Direktor aplikacije Rakuten Viber.

O aplikaciji Viber

Viber spaja ljude, bez obzira na to ko su i odakle potiču. Naših 800+ miliona korisnika širom sveta imaju na raspolaganju širok dijapazon funkcija – kao što su četovi licem-u-lice, video pozivi, razmena poruka unutar grupa i opštenje sa njihovim omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Mi obezbeđujemo bezbedne i besplatne uslove našim korisnicima, unutar kojih razmenjuju svoje emocije i doživljaje. Viber je članica Rakuten Grupacije kompanija, svetskog lidera u elektronskoj trgovini i finansijskim uslugama, i zvanična platforma za komunikaciju FK Barselona. Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track