SVEČANO OTVOREN SHOPPI RETAIL PARK U SMEDEREVU
Foto: Promo

Novo ime kupovine Podunavskog okruga

SVEČANO OTVOREN SHOPPI RETAIL PARK U SMEDEREVU

Zabava -

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović i direktor MPC Propertiesa Thomas H. Villadsen, svečanim činom presecanja crvene vrpce, otvorili Shoppi Retail Park u Smederevu.

Smederevo, 12. oktobar 2017. godine Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović i direktor MPC Propertiesa, Thomas H. Villadsen, danas su svečano otvorili treći u nizu Shoppi Retail Park, koji zauzima površinu od preko 9.000 kvadratnih metara, i koji svojom lokacijom, širokim asortimanom proizvoda i pristupačnim cenama, teži da bude omiljena destinacija za kupovinu za sve potrošače Podunavskog okruga.

Shoppi Retail Park u Smederevu karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su H&M, New Yorker, Deichmann, Springfield, Sport Vision, Đak Sport, LC Waikiki, Win Win, Lilly, DM drogerija, kao i mnogi drugi. Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet od 200 parking mesta.

foto: Promo

„Shoppi Retail Park u Smederevu je izgrađen u rekordnom roku. Za šest meseci, od postavljanja kamena temeljca došli smo do svečanog otvaranja. Posebno nam je drago što se danas možemo pohvaliti informacijom da je Shoppi Retail Park u Smederevu u celosti izdat, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal za ovaj deo grada. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelnici Smedereva, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola. Ovo je treći Shoppi Retail Park koji smo otvorili u poslednje dve godine, a nameravamo da tu mrežu širimo i dalje po celoj Srbiji“, izjavio je direktor MPC Propertiesa Thomas H. Villadsen.

foto: Promo

Shoppi Retail Park Smederevo predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici i Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track