SAMO U TRAVELLANDU: EGZOTIČNE DESTINACIJE PO SPECIJALNIM CENAMA! TAJLAND OD 645€, BALI OD 859€, KUBA VEĆ OD 879€!
Foto: Promo

SAMO U TRAVELLANDU: EGZOTIČNE DESTINACIJE PO SPECIJALNIM CENAMA! TAJLAND OD 645€, BALI OD 859€, KUBA VEĆ OD 879€!

Zabava -

Sezona jesenjih putovanja je u jeku. Ako vas privlače daleke, egzotične destinacije sigurni smo da ćete u Turističkoj agenciji ,,Travelland“ pronaći zanimljive ponude. Čak i za ljubitelje nekih bližih destinacija u ,,Travellandu“ imaju sjajne aranžmane!

- Egzotične destinacije su veoma atraktivne tokom jeseni i zime i naši putnici vole da posete neke udaljene predele i steknu nova, nesvakidašnja iskustva. – rekao nam je Milan Jovanić iz Turističke agencije ,,Travelland“ i dodado da su top destinacije ove jeseni Tajland, Kuba i Bali.

Za Tajland kažu da je zemlja osmeha, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja i velikih kraljevskih gradova. – Ono što Tajland izdvaja u moru drugih destinacija jeste njegova nestvarna priroda koja ostavlja bez daha. Svi koji se odluče da posete ovu predivnu zemlju zauvek pamte tajlandsku kuhinju čuvenu po hramoniji ukusa i nadaleko poznate tajlandske masaže. – zaključio je Milan Jovanić. Tajland preko ,,Travellanda“ možete posetite po ceni već od 645€.

foto: Promo

Mnogima je prva asocijacija na Indoneziju njeno najpoznatije ostrvo Bali. To uopšte ne čudi jer, po svojim prirodnim karakteristikama, ponudi i kompletnom izgledu, Bali i jeste jedna specifična, egzotična destinacija koja toliko mnogo ima da pokaže svim svojim posetiocima. Smešten je na samom istoku Indijskog okeana, bogat prirodnim i kulturnim znamenitostima, idealan za ljubitelje potpunog mira i užitka. – Kada je u pitanju Bali, jedan pravi tropski raj, u ponudi imamo više hotela iz kategorije sa 4 i 5 zvezdica a cene su od 859€. – naglasio je Milan.

U Turističkoj agenciji ,,Travelland“ su nam još rekli da za sve one koji žele da posete Kubu, imaju sjajnu ponudu za putovanje na ovo karipsko ostrvo već tokom narednog meseca, u periodu od 20. novembra do 1. decembra po specijalnoj ceni od 879€. Kuba je idealna destinacija za avanturiste i one koji vole da vide i probaju nešto drugačije. Poznata je po laganom tempu života, tirkiznoj boji mora i bogatoj istorijskoj i kulturnoj baštini. Milan Jovanić je dodao: - Iz ponude bismo izdvojili hotel sa 4 zvezdice, ,,Memories Varadero’’, koji je smešten u istoimenom kubanskom letovalištu - Varadero, poznatom po dugim peščanim plažama.

foto: Promo

- Ova jesen će biti uzbudljiva i za ljubitelje evropskih destinacija, naročito Turske. Uveliko organizujemo posete Istanbulu, jedinstvenom gradu koji spaja Evropu i Aziju. Veoma je popularan među našim putnicima koje posebno oduševljavaju enterijer Plave džamije, palata Topkapi i čuvena Aja Sofija - remek delo vizantijske arhitekture. – rekao je Milan Jovanić. Preko ,,Travellanda’’ Istanbul možete posetiti za svega 99€.

- Iskoristiću ovu priliku da zamolim sve zainteresovane da požure sa rezervacijama kako ne bi propustili specijalne ponude. – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track