VELIKA SNIŽENJA U TRAVELLANDU! Požurite da uplatite letovanje u Grčkim hotelima po neverovatnim cenama
Foto: Promo

VELIKA SNIŽENJA U TRAVELLANDU! Požurite da uplatite letovanje u Grčkim hotelima po neverovatnim cenama

Zabava -

Iskusni turisti znaju da je izbor hotela jedan od ključnih segmenata dobrog odmora.

Ako niste vešti u pronalaženju dobrog smeštaja najbolje opcija je da organizaciju prepustite turističkoj agenciji kako bi vam pomogla da pronađete ono što želite po najpovoljnijoj ceni. Kao i svake godine turistička agencija ,,Travelland’’, koja u svojoj širokoj ponudi ima hotele za svačiji ukus, je pripremila neverovatne ponude i popuste za ,,first minute’’ rezervacije i uplate letovanja.

U ,,Travellandu” je već uveliko počela prodaja aranžmana za letovanje a kako nam poručuju iz ove agencije, zainteresovanost je velika. Aktuelna su ,,first minute” sniženja na mnogobrojne hotele a u ,,Travellandu” su ovog puta su izdvojili dva odlična hotela na jugu Grčke – Palace Glyfada u Glifadi i Palmariva Beach na Eviji.

foto: Promo

Glifada je jedno od najelegantnijih letovališta Grčke i elitno je predgrađe Atine koje izlazi na more, pa je poznata još i kao ,,Atinska rivijera”. Nekada je bila malo ribarsko naselje ali se sa razvojem Atine i ona razvila u letovalište sa brojnim luksuznim vilama, hotelima i drugim sadržajima. Glifada se, pored luksuza, može pohvaliti i dugim peščanim plažama. Hotel Palace Glyfada se nalazi na svega dvadesetak metara od plaže. Potpuno je renoviran 2016. godine te su sada njegove prostrane sobe sa pogledom na zaliv ili grad još privlačnije.

foto: Promo

Na zapadnoj obali Evie smešten je gradić Eretria a samo par kilometara od centra Eretrie nalazi se luksuzan hotelski kompleks Palmariva Beach sa 4 zvezdice. Čine ga glavna zgrada i 3 reda bunglova u kojima su sve standard sobe klimatizovane i imaju satelitsku televiziju, mini frižider, telefon, sef, kupatilo i balkon ili terasu. Uz ponudu turističke agencije ,,Travellandje aktuelan i popust od 32%.

foto: Promo

Ako ipak priželjkujete dobar smeštaj nešto severnije i bliže, u ,;Travellandu” preporučuju Assa Maris hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi na Sitoniji, u blizini Agios Nikolaosa. Hotel je smešten u mirnom, prirodnom okruženju i izlazi na predivnu, kilometrima dugu, peščanu plažu. Idealan je za porodice sa decom.

Na poluostrvu Kasandra se nalazi Hotel Tosca Beach sa 4 zvezdice. Smešten je na samo par kilometara od Kavale a nadaleko poznat po specifičnoj kombinaciji prirodnih lepota i izuzetno kvalitetanog smeštaja. Hotel poseduje restoran sa prelepim pogledom na more u kome se služe vrhunski specijaliteti, bar i parking. Ponuda hotela obuhvata smeštaj u modernim bungalovima sa sopstvenim balkonom, frižiderom, klima-uređajem i TV-om. U ovom hotelu uz ponudu turističke agencije ,,Travellandmožete letovati po 27% nižoj ceni.

Još istočnije, u veoma popularnom Haniotiju, ,,Travelland” nudi smeštaj u dva smeštajna objekta sa 3 zvezdice. To su hotel Olympic Kosma i vile Kosma. Hoteli poseduju bazene, nude ležaljke i suncobrane, wi-fi i parking. Sve sobe su opremljene mini-kuhinjom, frižiderom, klima uređajem, televizijom... Praktično sve što vam je potrebno za uživanje i prijatan odmor.

foto: Promo

U ,,Travellandu” su naglasili da još uvek možete ugrabiti savršen aranžman po povoljnoj ceni ali se smeštajni kapaciteti brzo popunjavaju tako da treba požuriti sa rezervacijama.

Svi zainteresovani za letovanje u Grčkoj mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja