Najnovije vesti

JUTRO SA JOVANOM I SRĐANOM: Od ponedeljka 5. marta svakog radnog jutra od 06:55 na Prvoj televiziji
Foto: Promo

JUTRO SA JOVANOM I SRĐANOM: Od ponedeljka 5. marta svakog radnog jutra od 06:55 na Prvoj televiziji

Zabava

Najpopularniji urednici i voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević od 5. marta uz vas svako radno jutro od 06:55 na Prvoj televiziji.

„Jutro sa Jovanom i Srđanom”, je novi jutarnji program Prve, čiji će koncept biti spoj tradicionalnog informativnog jutarnjeg programa, koji odlikuju servisne informacije, aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza, i modernih tendencija i inovacija. Prvi put će stalni član voditeljske ekipe biti jedna kuca, mali čokoladni labrador retriver po imenu Prva, koja će imati specijalan i plemenit zadatak, a tokom emisije punu slobodu za interakciju sa gostima.

 

foto: Promo

„Želeli smo da napravimo kvalitetan jutarnji program koji će pokrivati celu Srbiju, a ne samo Beograd. Na Prvoj smo dobili odlične tehničko-produkcijske uslove da možemo to da uradimo i to baš onako kako smo mi zamislili, po svetskim standardima i izgledaće tačno kako treba. Ideja nam je da čim ustanete saznate sve informacije za dan pred vama. Biće nekoliko novih segmenata, ali jutarnji program je jutarnji program i ne treba odstupati od osnovnog koncepta koji je svima dobro poznat i koji je danas televiziji potreban“, izjavila je Jovana.

 

„Sve će biti jasno, lepo, čisto, brzo, odgovorno, profesionalno, tačno. To nam je generalna zamisao kako mora da izgleda ovaj program, uz potpunu uključenost svih gledalaca. Čim smo došli, sproveli smo analizu javnog mnjenja i došli do najbitnijih odgovora na pitanja: koje informacije gledaoce najviše interesuju kada se probude; koja lica najviše vole da vide i zašto i šta sigurno ne žele da vide i čuju u jutarnjem programu. Uz to, ono što je nama najvažnije je da se ljudi osmehnu dok nas gledaju i pozitivni krenu u radni dan.“, entuzijastično dodaje Srđan.

 

Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...