ISKORISTITE EKSKLUZIVNE POPUSTE DO 31.3. ZA GRČKU!
Foto: Promo

ISKORISTITE EKSKLUZIVNE POPUSTE DO 31.3. ZA GRČKU!

Zabava -

,,Zemlju bogova”, kako je još nazivaju Grčku, zapljuskuju vode čak tri mora: Egejskog, Jonskog i Sredozemnog sa mnoštvom zaliva, ostrva i poluostrva od kojih je velika većina dobro iskorišćena u turističke svrhe. Popularnost Grčke među turistima opravdava činjenica da je pogodna za sve: idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru.

Ljudi iz naše zemlje najčešće letuju na Halkidikiju i u Olimpskoj regiji. Grčka egejska obala je prilično razuđena a krase je duge peščane plaže i kristalno čisto more. Sunčanih dana je mnogo a sezona traje od maja do novembra kada ove oblasti poseti hiljade turista.

foto: Promo

Sitonija, središnje poluostrvo Halkidikija, je većini posetilaca najprivlačnija. Na ovom prostoru turistička agencija „Travelland“ ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu . Nalaze se na samoj plaži, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Ukoliko se odlučite da rezervišete mesto baš u njima imaćete popust i do 50%.

foto: Promo

U blizini je i mesto Nikiti, gde se takođe ističu hoteli tiz kategorije 5 zvezdica poput Athena Pallas Village hotela ali su popularni i hoteli sa četiri i tri zvezdice. Po tri zvezdice imaju Lilly Ann Village i Elea Village, manji hoteli, ali opremljeni sasvim zadovoljavajuće, najpogodniji za opuštanje i odmor od buke i velikih gužvi. Ukoliko se odlučite da rezervišete neki od ova dva hotela, imate priliku da po sniženoj ceni za 32% uživate u pravom raju.

foto: Promo

Kasandra kao najjužniji deo Halkidikija, svojim posetiocima pored predivnih plaža nudi i veoma dobru uslugu na bazi polupansiona u hotelima Grand Victoria, Lesse i Grand Otel u Haniotiju, zatim Xenios Port Marine, Peli i Atriuma sa po tri zvezdice u Pefkohoriju, Xenios Dolphin Beach 3* i Xenios Possidi Paradise 3* u Posidiju.

foto: Promo

Čitava obala Kasandre ostaviće vas bez daha a ako poželite smeštaj sa više zvezdica ugostiće vas prelepi Aristoteles Beach Resort 4* u Afitosu za koji važi popust i do 50% ili Xenios Anastasia Resort 5* u mestu Nea Skioni u kome možete boraviti po ceni nižoj za 32%.

foto: Promo

Na prelepom poluostrvu Atos, pred samim vratima Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu. Ništa manje nije popularna ni Xenios Theoxenia koja je snižena za 42%, kao ni Acti Ouranopoli sa tri zvezdice, snižen 32%.

foto: Promo

Još istočnije se nalazi Aleksandropolis, blizu granice s Turskom i Bugarskom i predstavlja pravo raskršće, poput Istanbula. „Travelland“ izdvaja sjajnu ponudu za dva hotela s 4 zvezdice u ovom kraju – Filosxenia Ismaros i Grecotel Egnatia.

foto: Promo

Ako ste ljubitelji ostrva sigurno će vam se dopasti Tasos, čuven po svom epitetu ,,šuma koja plovi”. U prelepom ambijentu, smešten uz samu obalu, okružen vegetacijom i prirodnim lepotama nalazi se Makryammos Bungalows sa 4 zvezdice.

Jugozapadno od Kasandre, nedaleko od Olimpa, nalazi se simpatičan hotel Olympion Melathron za koji važe popusti i do 37%.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja