Nina Badrić obećava svim posetiocima Gospojine dobru zabavu!
Foto: Promo

24. – 26. avgust 2018.

Nina Badrić obećava svim posetiocima Gospojine dobru zabavu!

Zabava -

Popularna pevačica Nina Badrić nastupa ove godine na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju. Nina važi za jednog od najuspešnijih izvođača u regionu, čija se popularnost proširila i u inostranstvu. Nina sa nestrpljenjem očekuje svoj nastup u Novom Bečeju i poziva sve svoje fanove da joj se pridruže.

foto: Promo

Neopisivo mi je zadovoljstvo i radost što ću biti sa vama za Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, prvi put u svojoj karijeri. Proslavićemo taj dan genijalno, uz puno pesme, smeha i pozitivne energije “ – kaže Nina. Njen koncert će se održati u subotu, 25. avgusta.

Iste večeri, nakon koncerta Nine Badrić, publici će se predstaviti i Sergej Ćetković. Sergeju će ovo takođe biti prvi nastup pred novobečejskom publikom.

foto: Promo

Radujem se što ću se po prvi put pokloniti publici u Novom Bečeju, što ću biti deo te manifestacije i gradsku slavu proslaviti sa tim divnim ljudima“- dodaje Sergej.

Pripreme za ovogodišnje Velikogospojinske dane uveliko traju. Turistička organizacija opštine Novi Bečej najavljuje da će i ove godine Gospojina biti prava poslastica za sve one koji žele da uživaju u dobroj muzici, da se oprobaju u kulinarskim veštinama uz tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe, posete Etno bazar ili budu deo poznate revije Paradnih zaprega. Najatraktivnija prateća manifestacija Gospojine i ove godine će biti Poljo-fest, sajam poljoprivredne mehanizacije koji će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače.

Velikogospojinski dani – Gospojina je manifestacija od velikog značaja za opštinu Novi Bečej. Izrasla iz seoske slave koju su posećivali njeni meštani, današnja Gospojina važi za četvrtu najveću manifestaciju u zemlji, drugu u Vojvodini. Održava se na prelepom Tiskom keju i svojim bogatim sadržajem garantuje dobru zabavu za sve uzraste.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track