Najnovije vesti

IDEALAN IZBOR: Ona je trostruko efikasnija i pravi trostruko bolje fotografije!
Foto: Promo

IDEALAN IZBOR: Ona je trostruko efikasnija i pravi trostruko bolje fotografije!

Zabava

Kada dođete u nedoumicu koji mobilni telefon da izaberete, a na najbolji način iskombinujete cenu i kvalitet proizvoda, obično prevladaju simpatije prema određenom brendu ili nečemu što u današnje vreme igra najbitniju ulogu kada je reč o funkcijama pametnog telefona – kvalitetu kamere.

foto: Promo

Telefon koji je nedavno predstavila kompanija Samsung bi za sve zaljubljenike u „selfi“ fotografije, ali i one koji vole da fotografišu svet oko sebe, mogao da bude idealan izbor za kupovinu. Naime, novi Galaxy A7 ima odličnu kameru.

Kamera sa objektivom od 24 megapiksela je takva da automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zbog toga savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima slabe osvetljenosti.

foto: Promo

Trostruka kamera sastoji se još i od senzora od 8 megapiksela sa uglom od 120 stepeni i ultraširokim objektivom koji pravi fotografije neograničeno širokih kadrova, kao i senzora od 5 megapiksela zaduženog za određivanje dubine i aktiviranje efekta zamućene fotografije, koji svi tako volimo.

foto: Promo

Prednjom kamerom od 24 megapiksela i podesivim LED blicem se, uz funkciju Selfie Focus, mogu snimiti selfiji sa efektom zamućenja, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

foto: Promo

Sa opcijom Inteligentne funkcije za optimizaciju, Galaxy A7 kamera kategorizuje predmet i prilagođava boju, kontrast i osvetljenost kako bi odmah optimizovala kvalitet slike. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dostupni su i servisi Bixby i Samsung Health.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Dizajn je, takođe, veliki plus ovog telefona. Uz moderne boje dolazi Super AMOLED infiniti displej od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 elegantnim i praktičnim, ali i udobnim za držanje u ruci.

A serija Samsung mobilnih telefona veoma je popularna zbog svoje pristupačnosti i funkcija koje dolaze sa premium modelima uređaja. Ono što je sigurno je da se kamera ovog telefona i te kako može svrstati u premium klasu.

Galaxy A7 dostupan je u plavoj, crnoj i zlatnoj boji po ceni od 41.990 dinara.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...