NAGRADNA AKCIJA KURIRA I TRAVELLANDA: Svakog dana poklanjamo putovanje za dvoje, a glavna premija je LETOVANJE ZA ČETIRI OSOBE
Foto: Promo

NAGRADNA AKCIJA KURIRA I TRAVELLANDA: Svakog dana poklanjamo putovanje za dvoje, a glavna premija je LETOVANJE ZA ČETIRI OSOBE

Zabava -

Pozivamo vas da učestvujete u nagradnoj akciji Kurira i Travellanda. Svakog dana možete da osvojite putovanje za dvoje, a kao glavna nagrada očekuje vas putovanje za četiri osobe!

Da biste učestvovali, potrebno je da popunite kupon koji ćete naći u dnevnim novinama Kurir i pošaljete nam ga zajedno sa odgovorom na zadatak. Popunjeni kupon treba da se slika ili skenira ukoliko prijavu šaljete mejlom, ili iseče ako ga dostavljate lično u koverti ili šaljete poštom.

U akciji mogu da učestvuju svi punoletni građani, osim zaposlenih u „Adrija Medija Grupi“ i članova njihove uže porodice. Svaki čitalac može da učestvuje više puta za vreme trajanja akcije. Komisija će birati najoriginalnije odgovore po danima (na osnovu datuma na kuponu), a imena dobitnika prvog kola objavićemo u Kuriru u utorak, 13. novembra.

Prvo kolo traje od 1. do 7. novembra.

Srećno!

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track