UPOZNAJTE TURISTIČKU AGENCIJU EXPERIENCE PRO TRAVEL KOJA POSLUJE ŠIROM SVETA: Specijalne ponude za Novu godinu, SUPER CENE za daleke dectinacije i FANTASTIČNA PONUDA za JORDAN! Putujte drugačije!
Foto: Promo

UPOZNAJTE TURISTIČKU AGENCIJU EXPERIENCE PRO TRAVEL KOJA POSLUJE ŠIROM SVETA: Specijalne ponude za Novu godinu, SUPER CENE za daleke dectinacije i FANTASTIČNA PONUDA za JORDAN! Putujte drugačije!

Zabava -

Za sve zaljubljenike u putovanja, dozvolite nam da se predstavimo!

Experience Pro Travel Srbija kao deo grupacije agencija koje posluju širom sveta, otvorila je svoja vrata svim zaljubljenicima u putovanja i u Beogradu. Pored širokog spektra svetskih destinacija, sa zadovoljstvom ostatku sveta želimo predstaviti lepotu Srbije i Balkana .

Pored izleta po Srbiji već od 20 EUR, nudimo i kružne ture obilaska Balkanskih zemalja, tematske obilaske, vinske ture, izlete za porodice, firme i druge organizovane grupe.

foto: Promo

Za sve one koje praznično vreme žele obeležiti na drugačiji način, organizujemo grupne i individualne polaske ka predivnoj Moskvi, čarobnom Istanbulu, carskom St. Peteburgu, raspevanoj Budvi, nasmejanom Sarajevu, blještavom Dubaiu. Posebno izdvajamo novogodišnji program za Sloveniju, od 109 EUR, sa posetom Bledu. A naše najmladje putnike ćemo obradovati dočekom Deda Mraza koji će nam sleteti helikopterom i doneti pregršt poklona već od 25 EUR.

Za one koji zimu vole okupati suncem organizujemo daleka putovanja po ultra povoljnim cenama! Pa pored romantičnih Maldiva već od 699 EUR , razigrane Kube, šarenog Tajlanda, mistične Šri Lanke, vaše je samo reći na koju biste stranu sveta!

foto: Promo

Proleće nam donosi nove meridijane. Pored uvek aktuelne Italije već od 119 EUR, predlažemo obilazak Portoroža, elegantnog Bordoa, večitog grada Rima. A kao šlag na torti prolećnih putovanja obidjite s nama Bisere Jordana po neverovatnoj ceni od 715 EUR.

foto: Promo

Matična kuća Experience Pro Travela sa svojim sedištem u Jordanu je najbolji izbor za vašeg domaćina na Srednjem Istoku. Pored Bisera Jordana, Petre, Mrtvog Mora, Aqabe, planine Nebo, prošetajmo i do komšiluka, Svete Zemlje Izraela po neverovatnoj ceni od 699 EUR.

Takodje vas obaveštavamo da su u pripremi i letnja putovanja. Pa pored Turske Rivijere, spremamo vam ponude za Egipat, Grčka ostrva, Sardiniju, Siciliju i Korziku.

Svi naši biseri mogu biti i vaši! Pozovite nas i posetite! Mi smo tu zbog vas!

www.experienceprotravel.com

011 401 00 60

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track