NOVOGODIŠNJI POKLON: SBB otključava sve kanale!
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJI POKLON: SBB otključava sve kanale!

Zabava -

Kompanija SBB najavila je da će otključati sve kanale koje ima u ponudi tokom božićnih i novogodišnjih praznika, od 15. decembra do 15. januara.

Praznici su vreme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a SBB je tu da bude deo svake porodice. Zato ćemo i ove godine nastaviti našu prazničnu tradiciju i svim korisnicima omogućiti da uživaju u neograničenom sadržaju digitalnih i HD kanala,“ izjavila je Jovana Lukić, direktorka PR komunikacija kompanije SBB.

foto: Promo

U velikom izboru naslova HBO programa korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog kanala putem portala Moj SBB, dok će sve ostale kanale koje nemaju u trenutnim paketima dobiti automatski.

Za korisnike koji već imaju sve kanale u okviru svog paketa, SBB je pripremio poseban folder sa 20 atraktivnih filmova različitih žanrova.

foto: Promo

Pored toga, SBB je obezbedio još veću ponudu Video kluba za sve korisnike, koja će biti dostupna na svim uređajima. Video klub, sa preko 12.500 naslova, postaje bogatiji za mnogobrojne naslove Nacionalne geografije, My Baby TV-a, Cinestara i brojnih drugih sadržaja.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja