MANJIFIKO VAS POZIVA U NOVI SAD ZA DOČEK: Novosađane u naluđoj noći očekuje pravi spektakl
Foto: Promo

poziv

MANJIFIKO VAS POZIVA U NOVI SAD ZA DOČEK: Novosađane u naluđoj noći očekuje pravi spektakl

Zabava -

Poznati regionalni umetnik koji pomera granice, koji važi za kreatora nove dimenzije - lepše i prijatnije, koji razbija predrasude, koji svet čini radosnijim mestom za život.

Robert Pešut, poznatiji kao Manjifiko, pevaće sa Novosađanima u najluđoj noći na Trgu slobode. Neverovatna kombinacija balkan-disko šlagera koje može da priredi samo Manjifiko proneće se Novim Sadom 31. decembra. Hitovi iz filmova „Montevideo, bog te video“ i Montevideo, vidimo se!”, serije „Senke nad Balkanom“, kao i sa njegovog poslednjeg albuma „Charlatan de Balkan“, pokrenuće posebnu atmosferu novogodišnje noći na glavnom gradskom trgu.

U 2002. godini bio je tvorac hita „Only Love“ na otvaranju Evrovizije u Sloveniji, gde je na pan-evropsku scenu doveo tri transvestita. U svojoj rodnoj Sloveniji, singlom „Magnifico Is a Faggot“, postao je ikona LGBT populacije.

Međutim, jedna druga saradnja, okenuta malo tradicionalnijem shvatanju, donela mu je najveći uspeh do sada. Pesmu za srpski blokbaster, „Montevideo, Bog te video“ komponovao je 2010. godine, a vrlo brzo je pesma „Samo malo“ postala hit broj jedan u našoj zemlji, ali i regionu. „Pukni, zoro“, savršen je primer jednog umetničkog dela koje prevazilazi samog umetnika.

foto: Promo

Ovaj vanvremenski klasik je sastavni deo velikih nacionalnih dešavanja. Manjifiko je njime pomerio srpski narod. Zbog toga što je jedinstven, a opet toliko raznolik, Manjifiko se potpuno uklapa u koncept novosadskog dočeka koji je multikulturalan, originalan i toliko hrabar.

Manjifiko vas poziva da 31. decembra zajedno okusimo čaroliju novogodišnje noći!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track