I ONA ĆE ZAPEVATI NA HUMANITARNOM KONCERTU! Kija ponosna na HUMANE PINKOVE ZVEZDICE: Drago mi je da oni odmalena imaju usađene te vrednosti da treba pomagati drugima! (FOTO+VIDEO)
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

I ONA ĆE ZAPEVATI NA HUMANITARNOM KONCERTU! Kija ponosna na HUMANE PINKOVE ZVEZDICE: Drago mi je da oni odmalena imaju usađene te vrednosti da treba pomagati drugima! (FOTO+VIDEO)

Zabava -

Puno joj je srce što će doprineti humanom gestu i na taj način pomoći deci oboleloj od raka.

Pevačica i članica žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja za najmlađe na našim prostorima ''Pinkove zvezdice - All Stars'', Kristina Kija Kockar u susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom ''NURDOR'' nastupiće na Humanitarnom koncertu za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim''. Pored Kije u četvrtak, 7. februara u Domu omladine će nastupiti Leontina Vukomanović, kao i Pinkove zvezdice: Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković. Program će voditi Marijana Mićić, a svi oni će ujedinjeni u humanom cilju na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke.

foto: Pink.rs, E-stock

Kija će otpevati nekoliko numera sa svojim bendom, a Leontina će na bini nastupati sa decom, sa kojom već godinama sarađuje. Kija za Pink.rs ističe koliko je ponosna na Pinkove zvezdice koje su ujedinjene u humanom cilju da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

- Na mlađima svet ostaje i drago mi je da Pinkove zvezdice odmalena imaju usađene te vrednosti da treba drugima pomagati i svoj talenat upotrebiti na pravi način. Nadam se da će doći što više ljudi, a i sama cena je simbolična. Ja ću biti tu sa svojim bendom, a izvešćemo dve moje numere i par stranih - istakla je Kija za Pink.rs.

foto: E-stock/Miloš Rafailović

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Autor: M. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track