STADION SC I KURIR POZIVAJU TE DA DOĐEŠ I UŽIVAŠ U VIKENDU POSVEĆENOM LJUBAVI: Slavimo ljubav uz bogat i raznovrstan program za sve zaljubljene i one koji to nisu
Foto: Promo

VREME JE ZA LJUBAV

STADION SC I KURIR POZIVAJU TE DA DOĐEŠ I UŽIVAŠ U VIKENDU POSVEĆENOM LJUBAVI: Slavimo ljubav uz bogat i raznovrstan program za sve zaljubljene i one koji to nisu

Zabava -

Program pod nazivom „Vreme je za ljubav“ održava se narednog vikenda, 9. i 10. februara, u Stadion SC, a trajaće sve do Dana zaljubljenih,14. februara. Tim povodom posetioci će moći da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, savetima astrologa, kreativnoj radionici za najmlađe i različitim takmičenjima sa vrednim nagradama.

U subotu posetioci koji to žele mogu da se posavetuju sa astrologom i saznaju šta ih očekuje u ljubavi, a radionica pod nazivom „Kako pronaći idealnog emotivnog partnera“ Lidije Grujić planirana je za nedelju.

Pored edukativno-zabavnog dela, parovi će uživati i u raznim nagradnim takmičarskim igrama, poput pikada i kviza „Koliko se dobro poznajete?“ i na taj način imaju mogućnost da osvoje večeru za dvoje u poznatom beogradskom restoranu. Za sve koji žele da šire krug poznanika, prijatelja i daju priliku sebi da upoznaju novu osobu organizovan je Speed Dating ili mini-sastanak u okviru koga će muškarci i devojke moći da razgovaraju o raznim temama i na kraju odluče kojoj osobi će dati šansu za bolje upoznavanje. Pobednik Speed Datinga je onaj par čija su se imena poklopila i osvojiće večeru koja će biti organizovana u Stadion SC.

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, od 16.30 časova, sve koji budu posetili Stadion SC očekuje velika žurka i bogat plesni program. Pred kraj dana, od 19 časova je proglašenje pobednika velikog

foto-konkursa „Vreme je za ljubav“ za najinteresantniju fotografiju zaljubljenih, kao i za najlepšu poruku na Zidu ljubavi. Foto-konkurs će trajati od 7. do 14. februara do 15 časova. Svi parovi koji se u tom periodu fotografišu u specijalno pripremljenom kutku za zaljubljene i objave fotografiju na Instagram profilu Stadion SC #vremejezaljubav učestvuju u trci za glavnu nagradu: vikend za dve osobe na Kopaoniku. Pored toga, najlepša ljubavna poruka na Zidu ljubavi osvojiće paket najlepših vina „Vinarije Čoka“.

Pored zanimljivog programa za odrasle, pripremljen je specijali likovni kutak „Dečji svet“, u kojem će mališani uživati u fantastičnim ukusima sladoleda Seven Heaven.

Dođite da zajedno proslavimo dane ljubavi i uživamo u odličnoj zabavi i druženju.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track