STADION SC I KURIR POZIVAJU TE DA PROSLAVIŠ DAN ŽENA NA POSEBAN NAČIN: Poklonite sebi, sebe na dan
Foto: Kurir

STADION SC I KURIR POZIVAJU TE DA PROSLAVIŠ DAN ŽENA NA POSEBAN NAČIN: Poklonite sebi, sebe na dan

Zabava -

Program pod nazivom „Poklonite sebi, sebe na dan“, namenjen svim damama, održava se 8. i 9. marta u šoping-centru Stadion. Tim povodom sve žene i njihove jače polovine moći će da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, kutku za ulepšavanje, masaži, druženju sa poznatim ličnostim i drugim brojnim iznenađenjima.

Dan žena počeće veoma atraktivnom radionicom Pero Art Centra koja je namenjena svim damama koje žele da nauče osnovne tehnike slikanja. Učesnice će svoje kreativne radove dobiti na poklon od Stadion SC kao uspomenu na ovaj praznik i radionicu u kojoj su naučile svoje prve slikarske veštine.

Sa posetiocima će se u petak od 16 časova družiti i Udruženje vinara Šumadije koje će predstaviti nekoliko reprezentativnih vinarija sa najboljim ukusima omiljenog ženskog pića. Pored toga što će dame, i posetioci, uživati u muzici i različitim ukusima vina, moći će dosta toga i da nauče o vinu i vinskoj kulturi.

Jedno od brojnih iznenađenja za pripadnice lepšeg pola pripremili su i mališani vrtića “Eurokids” koji će svoje mame i bake obradovati specijalnim programom.

foto: Kurir

Narednog dana od 14 časova, svi koji budu želeli moći će da se druže sa našim poznatim sportistkinjama i učestvuju u snimanju specijalne emisije u okviru koje će one otkriti svoje male ženske tajne.

Takođe, dame će u Stadionu uživati i u brojnim radionicama i poklonima koje će poneti iz šoping centra. U radionici kuvanja “Tika Taka” dame će naučiti kako brzo i lako da pripreme zdrave namaze od semenki, mahunarki i svežeg začinskog bilja koji će obogatiti njihov jelovnik i pokrenuti sva čula.

Pomoću nutricionističkih i kulinarskih saveta koje će dobiti na radionici moći će u potpunosti da se prepuste čaroliji kuvanja, lepoti aranžiranja obroka i čulnom užitku degustacije obroka koje su same napravile.

U centralnom holu šoping-centra očekuje ih Kutak za ulepšavanje u okviru koga će moći da se našminkaju proizvodima brenda Golden Rose, dok će njihovim omiljenim BaByliss Paris stajlerima za kosu moći da naprave frizuru kakvu su oduvek želele.

Pred kraj dana, u subotu od 17 časova, dame će uživati u BizPliz tretmanu, fizioterapeutskom programu kratkih masaža kreiranom tako da u kratkom roku telo oslobodi bola i neugodnog osećaja blokade.

Samo u Stadion SC Dan žena traje dva dana. Drage dame, zaslužile ste da uživate u odličnoj zabavi i druženju, zato poklonite sebi dane koje ćete sigurno pamtiti. Čekamo vas!

(Promo - tekst / Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja