Najnovije vesti

POKLONITE SEBI, SEBE NA DAN: Dan posvećen pripadnicama lepšeg pola u STADION šoping centru
Foto: Promo

POKLONITE SEBI, SEBE NA DAN: Dan posvećen pripadnicama lepšeg pola u STADION šoping centru

Zabava

Program pod nazivom „Poklonite sebi, sebe na dan“ u šoping centru Stadion počinje sutra 8. marta i traje dva dana. Svi posetioci, a prvenstveno dame, moći će da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, kutku za ulepšavanje, masaži, druženju sa poznatim ličnostim, a i drugim brojnim iznenađenjima.

Program za petak, 8. mart:

  • 14.00-16.00 Radionica slikanja Pero art centra
  • 14.00-17.20 DJ
  • 16.00-17.30 Ladies Happy Hour
  • 17.00-17.20 Poklon iznenađenja za sve dame
  • 17.20-18.30 Deca čestitaju 8. mart – nastupi

Atraktivna radionica Pero art centra, namenjena svim damama koje žele da nauče osnovne tehnike slikanja otvoriće osmomartovski program. Od 16 časova posetioci šoping centra Stadion uživaće u muzici i različitim ukusima vina, a saznaće i razne zanimljivosti o vinskoj kulturi.

Jedno od brojnih iznenađenja za pripadnice lepšeg pola pripremili su i mališani vrtića “Eurokids”, koji će svoje mame i bake obradovati specijalnim programom. Pored njih, posetioce će svojim plesnim i glumačkim nastupom zabaviti i brojne grupe, poput baletskog studija “Leonessa”, Lekart edukativnog centra, škole mjuzikla “Eudven”, kao i deca iz baletske grupe “Dare to dance ballet”.

Gost iznenađenja, poznati mladi glumac iz filma „Južni vetar“ damama će za 8. mart podeliti ruže kao znak pažnje i poklon šoping-centra Stadion.

Narednog dana od 14 časova svi koji budu želeli moći će da se druže sa našim poznatim sportistkinjama, proslavljenom odbojkašicom Anjom Spasojević i atletičarkom Biljanom Topić. U razgovoru sa novinarom one će pričati o svojoj karijeri, položaju žena u sportu, zatim o tome kako se snalaze u ulozi majke i supruge i o raznim drugim interesantnim temama.

Program za subotu, 9. mart:

  • 14.00-15.00 Druženje sa damama iz sveta sporta
  • 15.00-18.00 Radionica kuvanja „Tika Taka“
  • 15.00-19.00 Kutak za ulepšavanje (šminkanje Golden Rose i pravljenje frizura stajlerima za kosu BaByliss)
  • 17.00-19.00 Relax corner „BizPliz“

Drage dame, čekamo vas u Stadion SC!

(Promo tekst)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...