KRAGUJEVAC PLAZA I KURIR POZIVAJU TE NA ROĐENDANSKI ŠOPING I ZABAVU: Svi posetioci uživaće i u koncertu Leksington benda
Foto: Promo

SLAVIMO ROĐENDAN

KRAGUJEVAC PLAZA I KURIR POZIVAJU TE NA ROĐENDANSKI ŠOPING I ZABAVU: Svi posetioci uživaće i u koncertu Leksington benda

Zabava -

Kragujevac Plaza proslavlja svoj rođendan 23. i 24. marta uz bogat edukativno-zabavni program. Tim povodom svi posetioci će uživati i u koncertu Leksington benda, sjajnim popustima novih kolekcija omiljenih brendova, kao i brojnim iznenađenjima koja ih očekuju na samom događaju.

Uvertira pred rođendansku žurku biće u četvrtak, 21. marta, kada će se održati prolećni dečiji maskenbal. Mališani iz predškolskih ustanova u originalnim dečijim kostimima.prošetaće kroz šoping centar, pokazujući svoje ekološke maske okupljenim prolaznicima. Istoga dana priprema se i veliko otvaranje DM radnje, a povodom toga posetioce očekuju nezaboravna DJ žurka i dečije animacije koje će obradovati najmlađe.

Sve goste Kragujevac Plaza centra koji dođu na rođendan 23. marta dočekaće Duh iz Aladinove čarobne lampe i poželeti im dobrodošlicu. Da je ovaj šoping-centar pun iznenađenja, dokazaće i plesni performans i animacija svetlećih vila i robota koji će zabavljati goste.

U renoviranom restoranskom delu objekta posetioci će uživati u specijalnom rođendanskom kutku gde ih, pored radionice poklona, očekuje i torta želja na kojoj mogu ostaviti rođendansku čestitku, a i učestvovati u nagradnom konkursu u okviru koga ih očekuju vredne nagrade.

Program za subotu, 23. mart:

  • 14.00-17.00 Duh iz čarobne lampe
  • 14.00-17.00 Vile i roboti
  • 15.00-19.00 Rođendanski kutak
  • 16.00-19.00 Zabavni program na bini
  • 17.30-18.00 Takmičenje „Muzičke stolice“

Narednog dana od 15 časova, svi koji budu želeli moći će da učestvuju u radionici Muzeja iluzija koja nosi naziv „Mozgaonica”.Cilj radionice jeste da posetioci razvijaju svoje moždane vijuge kroz zabavu i igru, otkrivajući rešenja u logičko-didaktičkim igricama.

Program za nedelju, 24. mart:

  • 15.00-18.00 Dečija radionica „Neguj stil od malih nogu“
  • 15.00-18.00 Mozgaj u „Mozgaonici“ Muzeja iluzija
  • 18:00 Koncert Leksington benda

Na kraju rođendanske proslave, svi posetioci će uživati u besplatnom koncertu popularne muzičke grupe Leksington bend. Oni će izvođenjem svojih hitova, staviti poseban pečat na ovaj događaj i obradovati sve ljubitelje dobre muzike. Sve dodatne informacije možete saznati na sajtu www.kragujevacplaza.rs.

Čekamo vas na velikoj rođendanskoj proslavi šoping centra Kragujevac Plaza.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track