NE ŽURITE NA OPERACIJU ČUKLJEVA: Prirodni tretman za „izbočenu“ kost daje rezultate u 4 nedelje
Foto: Promo

NE ŽURITE NA OPERACIJU ČUKLJEVA: Prirodni tretman za „izbočenu“ kost daje rezultate u 4 nedelje

Zabava -

Čukljevi, odnosno „izbočena“ kost na stopalima, su problem koji zauzima visoko mesto na lestvici najčešćih problema u Srbiji. I dok je donedavno jedino poznato rešenje bila operacija, najnovije otkriće je donelo nadu. Odahnuli su svi koji se muče s ovim ružnim i bolnim problemom, a izbegavaju odlazak pod nož.

Do gore navedenih podataka smo došli sprovođenjem ankete. Naime, ispitujući pripadnice lepšeg pola smo otkrili da tri od četiri žene imaju problem sa stopalima. To i nije čudno, imajući u vidu da prosečna osoba tokom svog života prepešači 120 000 kilometara, otprilike 5 krugova oko sveta. Međutim, one su odabrale da trpe čukljeve umesto da ih operišu. Na sreću, više ne moraju da ih trpe, a ni da prolaze kroz bolne operacije, jer medicina ne stoji u mestu, već je pronašla metodu za rešenje ovog problema - i to u udobnosti vašeg doma.

foto: Promo

Zašto ne treba da pristanete na operaciju?

Do sada se problem sa čukljevima uglavnom rešavao operacijom. Nedostaci ove metode su brojni. Iako je uglavnom delotvorna i problem sa čukljevima rešava na neko vreme, sam proces i oporavak su prilično teški. Tokom operacije se koriste različita dleta i testerice koje su napravljene od posebnog medicinskog titanijuma, a kojima se ravna deformisani prst. Nakon toga se on fiksira pomoću šrafova ili igala. Operacija traje dugo, traumatična je i bolna, a tu je i rizik od anestezije. Oporavak je takođe težak i dugotrajan, a neko vreme posle operacije morate da pazite kakvu obuću nosite. Sve u svemu, ukupna ocena ovog tretmana i njegovih rezultata je šestica.

Naspram niske šestice, novi prirodni tretman za čukljeve je ocenjen visokom devetkom. Čak se i u stručnim krugovima o njemu govori kao o efikasnom i bezbolnom rešenju. Naglašava se da pomaže bez obzira na stepen deformacije. Postao je savršena zamena za sve do sada poznate metode za rešavanje čukljeva.

foto: Promo

Koji prirodni tretman trajno uklanja čukljeve?

Čukljevi mogu da izazovu brojne probleme. Osim što su bolni, onemogućavaju normalno hodanje, otežavaju pronalazak obuće, a uz sve to ne izgledaju lepo. Čukalj, odnosno Hallux valgus, je zapravo deformacija zgloba palca, tačnije izbočena kost koja dovodi do rastezanja tkiva i iritacije. U početku je čukalj slabo vidljiv, pomalo crven, ali stvara probleme prilikom hodanja. S vremenom kost postaje sve izbočenija, a zbog stalnog pritiska, i bolnija i osetljivija. Nepravilan položaj i ugao nagiba nožnog palca dovodi do preranog trošenja glavnog zgloba, oštećenja hrskavice i značajnog rasta kosti na stopalu. Na kraju zbog čuklja ne možete da nosite obuću koju želite i koja vam se sviđa! U svakoj od ovih faza će vam pomoći novo otkriće Foot Fix Pro!

Foot Fix Pro je inovativan regulator čukljeva koji postepeno vrši blag pritisak na palac i ispravlja ga:

  • Brzo – daje rezultate već u četiri nedelje
  • Bezbolno – mekana tkanina štiti čukalj od povreda
  • Bez nelagodnosti – pritisak se prilagođava pomoću kopče

Trajno – možete ga koristiti za ispravljanje palca kad god vam zatreba

Njegova najbolja karakteristika je ta što se nosi tokom noći i ne ometa san. U pakovanju stižu dva regulatora – po jedan za svako stopalo. Ovo malo pomagalo se lako postavlja i postepeno zateže. Prilagodite pritisak regulatora tako da vam ne smeta, a kako se budete navikavali na njega, postepeno zatežite velcro kopču na regulatoru. Na taj način se palac s vremenom vraća u normalan položaj i čukalj se ispravlja. Mekan materijal štiti osetljivo i bolno područje, zbog čega ne iritira vaš bolni čukalj.

foto: Promo

Lepa i zdrava stopala bez bola i deformacije

Nauka i medicina su napravile veliki korak u rešavanju problema sa čukljevima. Foot Fix Pro se pokazao delotvornim i bezbednim rešenjem koje daje rezultate. Za samo 4 nedelje će palac vratiti u prirodan položaj - bez ikakvog rizika, bola i smetnji. Ružni i bolni čukljevi konačno postaju prošlost, a vi možete da nosite obuću koja vam se sviđa, a ne onu koju „biraju“ vaši čukljevi.

Čak i ako trenutno nemate čukljeve, ali provodite dosta vremena na nogama, u neudobnoj obući ili na visokim potpeticama - Foot Fix Pro je odlična prevencija. Povremenim nošenjem ćete sprečiti pojavu ovog ozbiljnog problema i održavati svoja stopala lepim i zdravim.

Foot Fix Pro garantovano:

  • Bezbolno vraća izbočenu kost
  • Omogućuje vam da nosite obuću koju želite
  • Smanjuje bol i upalu
  • Daje vam predivna i zdrava stopala
  • Deluje dok spavate
  • Ne izaziva nelagodnost i ne ostavlja posledice

Zašto biste se stideli i skrivali svoja stopala kada se ružnih čukljeva možete rešiti brzo i bezbolno.

Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite inovativni regulator sa 50% popusta!

AKCIJA JE OGRANIČENA: Samo za čitaoce ovog članka smo pripremili popust od 50% na revolucionaran regulator čukljeva Foot Fix Pro! Umesto za 8.980,00 rsd, sada ga možete dobiti za samo 4.490,00 rsd OVDE

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje su dnevne porudžbine ograničene.

Naručite Foot Fix Pro i bezbolno se rešite čukljeva u samo 4 nedelje!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track