SUPERNOVA OSVAJA SRBIJU: Novi superbrend na kablovskom nebu Srbije! Telekom Srbija, uvek, korak ispred (KURIR TV)

Zabava -

Sinoćnim gala događajem i atraktivnom video projekcijom lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije, Supernova. Pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge distribucije televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije. Trenutno Supernova ima više od 300.000 internet i televizijskih korisnika u mnogim gradovima i opštinama širom Srbije.

foto: Promo

Supernova je brend nastao akvizicijom kablovskih operatora Kopernikus Technology, Radijus vektor i AVcom i od aprila predstavlja novu zvezdu u sazvežđu Telekom Srbija grupe.

foto: Promo

O tome šta je zapravo Supernova i šta korisnici mogu da očekuju govorio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

foto: Promo

Posebno ističući bogatu ponudu najboljeg televizijskog sadržaja Lučić je izjavio: „Čvrsto verujemo da će korisnici prepoznati kvalitet naše ponude u kratkom roku. Više od 200 televizijskih kanala, od čega 50 u HD formatu, internet brzine i do 120 Mb/s i pouzdana usluga fiksne telefonije, uz vrlo povoljne cene, najbolja su preporuka da postanete deo Supernove.

foto: Promo

Ovo je naravno samo početak, mi imamo čvrstu viziju koja podrazumeva dalji rast broja korisnika, dostupnost usluga na teritoriji cele Srbije, kao i nove akvizicije.”

foto: Promo

Za sve nove korisnike Supernova je pripremila promocije koje će izbor kablovskog operatora učiniti lakšim nego ikada ranije. Novi korisnici Supernova paketa prvih šest meseci mogu da uživaju u sadržajima i uslugama po ceni od 1 dinar mesečno.

foto: Promo

Lansiranju Supernove prisustvovao je veliki broj zvanica iz sveta biznisa,

umetnosti, kulture i sporta.

foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track