OAZA ZA MALIŠANE: Veliki broj radionica, kvalitetan rad sa decom, profesionalizam stručnog kadra čine ovaj vrtić posebnim mestom za učenje i igru najmlađih
Foto: Promo

Predškolska ustanova „Dečiji svet“

OAZA ZA MALIŠANE: Veliki broj radionica, kvalitetan rad sa decom, profesionalizam stručnog kadra čine ovaj vrtić posebnim mestom za učenje i igru najmlađih

Zabava -

Privatna predškolska ustanova „Dečiji svet“ počela je sa radom 2003. godine i u njenom sklopu nalaze se tri moderno opremljena vrtića koja nude celodnevni boravak, vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta, kao i pripremu za polazak u školu.

Objekat „Duga“

Centralni objekat „Duga“ smešten je u prelepoj vili koja se nalazi u mirnom naselju Braće Jerković. Maštovito uređen prostor sa dosta dnevne svetlosti u potpunosti je prilagođen mališanima od najranijeg uzrasta do polaska u školu. Veliko i negovano dvorište je ono na šta smo najponosniji.

Objekat „Zvezdice“

Objekat „Zvezdice“ jedan je od objekata u sklopu privatne predškolske ustanove „Dečiji svet“. Smešten je u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je uređena po najvišim svetskim standardima sa lepim i negovanim dvorištem.

Objekat „Sunašce“

Objekat „Sunašce“ smešten je u prelepoj kući koja se nalazi u mirnom i prijatnom kraju na Vidikovcu. Pored moderno uređenog enterijera, mališanima je na raspolaganju ogromno dvorište koje je maksimalno obezbeđeno i u kome deca uživaju u svakodnevnim aktivnostima na svežem vazduhu.

Ono po čemu se predškolska ustanova „Dečiji svet“ posebno ističe jeste kvalitetan pedagoški rad koji je organizovan u malim grupama koje broje 10-12 mališana. Grupe su strukturirane po uzrastima 1-2 godine, 2-3 godine, 4-5 i 5-6 godina.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track