KURIR DANAS POKLANJA NAJPOPULARNIJE SVETSKE MAGAZINE: Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s Health, Sensa ili National Geographic
Foto: Kurir

KURIR DANAS POKLANJA NAJPOPULARNIJE SVETSKE MAGAZINE: Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s Health, Sensa ili National Geographic

Zabava -

Na svim kiscima, u današnjem Kuriru čeka vas poklon - najpopularniji svetski magazini, kao što su Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s health, Sensa ili National Geographic. Izaberite Kurir sa magazinom koji želite.

Elle je naprodavaniji modni magazin na svetu i namenjen je inteligentnoj modernoj ženi koja uspešno oblikuje svaki aspekt svoga života.

Cosmopolitan je najprodavaniji ženski magazin na svetu, najuticajniji je i najsnažniji brend za mlade žene.

Magazin Lepa i srećna je spoj najpouzdanijih priča o životu poznatih sa lifestyle aktulenostima i temama o lepoti, modi, medicini i zabavi.

Men’s Heatlh je magazin za uspešne, aktivne, urbane i profesionalne muškarce koji žele da ostvare veću kontrolu nad fizičkim, mentalnim i emotivnim aspektima svog života.

Magazin Sensa, kao prvi i jedini mindstyle magazin u Srbiji, namenjen je onima koji teže skladnom životu, protkanom iskrenim osećanjima i mislima.

National Geographic je jedan od najčitanijih i najnagrađivanijih magazina na svetu. To je magazin koji se čita i čuva i kojem se čitaoci iznova vraćaju.

Čitajte Kurir!

(Promo - tekst / Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track