POZNATA HOTELSKA GRUPA FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES STIGLA U CRNU GORU: U Bečićima otvoren novi hotel Falkensteiner Montenegro
Foto: Promo

otvaranje hotela

POZNATA HOTELSKA GRUPA FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES STIGLA U CRNU GORU: U Bečićima otvoren novi hotel Falkensteiner Montenegro

Zabava -

Uz prisustvo velikog broja zvanica iz političkog, poslovnog i medijskog života Crne Gore i regiona, 26. juna je u Bečićima, na mestu nekadašnjeg hotela “The Queen of Montenegro”, zvanično otvoren Falkensteiner Hotel Montenegro.

Tom prilikom prisutnima su se obratili Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore, Otmar Miheler (Ottmar Michaeler), CEO grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), kao i Aleksandar Vasilijević, regionalni direktor kompanije za hotele u Crnoj Gori i Srbiji. Oni su zajedno sa Zsoltoom Barnom, glavnim direktorom i predsednikom najveće mađarske finansijske grupe OTP, i simbolično presekli vrpcu te na taj način i zvanično obeležili početak rada ovog renomiranog hotelskog brenda u Crnoj Gori.

foto: Promo

– Neizmerna je čast i zadovoljstvo biti ovde večeras. Ovaj objekat je nekada bio perjanica turizma, ne samo Budvanske rivijere nego čitave Crne Gore, a sada sa znakom Falkensteinera, verujem, očekuje bolje dane. Koristim ovu priliku da zahvalim i Falkensteineru, kao i OTP-u, koji su verovali u našu viziju. Zato smo večeras svi zajedno ovde, sa još jednim velikim brendom.

U ovom objektu je izgrađeno oko 240 smeštajnih jedinica, sa 500 kreveta i sa očekivanih 50.000 posetilaca do kraja ove godine – kazao je Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma, na svečanoj ceremoniji otvaranja hotela.

Otmar Miheler (Ottmar Michaeler), CEO grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), istakao je da je veoma ponosan što je Falkensteiner postao deo Crne Gore.

– Putujući širom Evrope, razgovaramo o različitim mestima, različitim brendovima, različitim poslovnim prilikama i kada kažemo da otvaramo novi hotel u Crnoj Gori, reakcije naših sagovornika su uvijek pozitivne i sa oduševljenjem pominju Crnu Goru.

Mogu samo da vam čestitam na tome što je vaša država prepoznata ne samo u Evropi već i u svetu kao fantastična destinacija. Naša želja je oduvek bila da, nakon Hrvatske i Srbije, dođemo i u Crnu Goru – kazao je Miheler i dodao:

– Na kraju, poželeo bih direktoru i osoblju hotela, koje čine mladi ljudi iz Crne Gore, veoma ambiciozni i motivisani, veliki uspeh i zadovoljne goste.

Aleksandar Vasilijević, regionalni direktor kompanije za hotele u Crnoj Gori i Srbiji, zahvalio je ministarstvu tuzima i lokalnoj upravi Budve na svemu što su uradili za Falkensteiner grupu.

Nakon svečanog otvaranja usledio je koktel u okviru kojeg je prezentovana bogata gastronomska ponuda hotela uz zvuke benda „Blackberries“ sa frontmenom Danijelom Kajmakoskim na čelu, kome se u jednom trenutku na sceni pridružila i poznata pjevačica Martina Vrbos.

foto: Promo

Tokom svečanosti upriličena je i nagradna igra, te su najsrećniji gosti nagrađeni trodnevnim boravkom u hotelima ove grupacije u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

U nastavku večeri gosti su uživali u spektakularnom vatrometu uz koji je atmosferu do usijanja dovela atraktivna crnogorska di-džej zvezda Sophie.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track